Pozisyon veya İlan Adı
Danışman Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba. müşteri ilişkileri departmanı göreviyle alakalı mı açıldı acaba bu post? eğer öyleyse, başvuru süreciniz nereden oldu ve CV'de YDS veya IELTS gibi bir dil sınavı sonucu sundunuz mu? Ayrıca hem THY, TGS ve DO&CO gibi yerlerde İngilizce mülakatlar nasıl, kaç dakikalık yapılıyor, bilgilendirir misiniz?

merhaba. müşteri ilişkileri departmanı göreviyle alakalı mı açıldı acaba bu post? eğer öyleyse, başvuru süreciniz nereden oldu ve CV'de YDS veya IELTS gibi bir dil sınavı sonucu sundunuz mu? Ayrıca hem THY, TGS ve DO&CO gibi yerlerde İngilizce mülakatlar nasıl, kaç dakikalık yapılıyor, bilgilendirir misiniz?
Merhaba, evet ben müşteri ilişkilerine başvurmuştum. Sanırım Cv havuza düşünce ve boşluk olunca danışman görevlisi(concierge) olarak değerlendirmeye aldılar. Herhangi bir dil sınavı sonucu sunmadım fakat dil mezunuyum. Onun etkisi olmuş olabilir. Normal mülakatta en son 3-4 soruluk ingilizce konuşma istendi. Herkes için değişir tabi ama 5-6 dakikadan fazla süreceğini hiç sanmıyorum. Genel olarak temel sorular oluyor hep.

• Like
Tepkiler: sirdivergent
Geçen hafta bugün aradılar sanırım. Süreç hızlı ilerledi. Ön fiziki muayenenin de olumlu geçtiğini söyleyip referans istediler. Daha sonrasında bir dönüş olmadı. Ben de beklemedeyim.
ben ikramservis personeline başvuru yapmıştım geçen cv yi kaydettiklerini gördüm ararlarmı sence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.