Yaklaşık 10 -15 dk sürmüştür tahminim. Diyaloglar sizin cv ye dahil ettiklerinizden gidiyor, giren diğer arkadaşlar da öyle söyledi benim de tecrübem o yönde oldu. İfadelerinizle de yön verebilirsiniz görüşmeye, iletişimi açık ve arkadaşça yaklaştıkları için eğer seviyeniz yeterliyse baş edeceginiz çok fazla bir zorluk olacağını sanmıyorum. Bol şans
Kuruk diyoloğu da mı ingilizce birde dövme kontrolünde çok mu detaylı bakıyorlr

Video mülakat için olumlu maili geldi,olumlu olduğunu,sonraki aşamanın boy kilo kontrolu ve kurul mulakati olacagi yaziyor,bu asamaya dair davet maili gelecegi yaziyor fakat belge yüklememi bu mailde istememişler,belgeye dair bir yazi yoktu.Acaba sorun mu var mailde? Belgeler için mail sonra mi geliyor ?

Video mülakat için olumlu maili geldi,olumlu olduğunu,sonraki aşamanın boy kilo kontrolu ve kurul mulakati olacagi yaziyor,bu asamaya dair davet maili gelecegi yaziyor fakat belge yüklememi bu mailde istememişler,belgeye dair bir yazi yoktu.Acaba sorun mu var mailde? Belgeler için mail sonra mi geliyor ?
Bana gelen mailde yoktu. Muhtemelen grup grup olduğu için mülakatlar, bazılarına sonradan eklemelerini isteyeceklerdir. Her zaman olduğu gibi sabırla bekleyeceğiz tekrardan :)

• Like
Tepkiler: Esthy
para mara hikaye bize iş lazım iş 25/35k başlangıç bana okey geldi ki birkaç senede bu paranın artacağı ve boş durmayıp hiç değilse ekstra bir dil daha öğrenebilmek de var işin içinde, açıkçası tecrübesiz eleman alıp hem elinde yetiştirip hem de tam maaşlı çalıştırmak enayilik olurdu. %35 den başlamak demek her sene kesin zam demek ve ülke enfilasyonunu da hesaba katarsan alacağın para yüzdelik artışından bile daha fazla artacaktır ki gelecek olan ikramiyeler ve çift maaşları saymıyorum bile. çok para verilip sıkıntıdan öleceğim bi iştense eğlenerek 25k tl almayı yeylerim ha tabi ben aile geçindirmiyorum orasını bilemem. (15k ya kira versem ailem 5k atsa anam kışlık domates sosu ve sucuk yollasa kira 10k ya gelir cebime 15k kalır istanbulda 15k yeter dimi abi ;-; )
Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun bilmiyorum ama çalışan arkadaşım %55 alıyor şu an son zamlardan öncekinin maaşını biliyorum onu %35 e oranladığımda bile 35 bin den fazla oluyor. Ve Thy %25 zam yaptı . Sen hesapla istersen

• Like
Tepkiler: kra
Kardeşime katılıyorum. İlk mülakat günü 29 temmuzda girmiştim. Baştan sona eğlenceli geçti. Boy kilo kontrolü olsun ingilizce mülakatı ve kurul mülakatında ki tüm yetkililer adaylarına sahip çıkıp değer veriyor. Özellikle kurul mülakatındaki beyefendinin adaylara yaklaşımı, kibar tavrı, açık ve net bilgiler vermesi daha da güzelleştirdi günü. Umarım tekrar görmek nasip olur kendisini 🙂 çok samimi bir ortam var tabi kurulun da ciddiyetini göz önünde bulundurarak iyi bir izlenimle diğer aşamaya geçmek elbette mümkün. İlk gün olduğu için çok kalabalık değil diye düşündüm fakat diğer günlerde çok kalabalık olmadığıni öğrendim. Bu tarihler arasında katılan arkadaşlar varsa cevaplasınlar lütfen. Sonuç bekliyorum şuan. Girecek adaylara da başarılar. Özgüven herşeyi getirir.
Merhaba dövme kontrolü nasıldı biraz detay verebilir misiniz rica etsem☺️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.