Hangi tarihe aldın acaba ben hala bulamadım maalesef.Merhaba arkadaslar, kurul tarihimi ben de az önce aldim. Gün içinde sayfayı sürekli kontrol etmeniz gerekiyor. Bol sans
12 Aralık , her gün en az 10 kere kontrol ettim alarm kurdum falan yani öyleli.. sabah kahvaltı yaparken bir anda acildi. sayfayı sürekli yenile elbet bulursunnHangi tarihe aldın acaba ben hala bulamadım maalesef.
Ben de ara ara bakıyorum aman denk gelmedi. Hayırlı olsun senin için, biri randevusunu bıraktı diye düşünüyorum.12 Aralık , her gün en az 10 kere kontrol ettim alarm kurdum falan yani öyleli.. sabah kahvaltı yaparken bir anda acildi. sayfayı sürekli yenile elbet bulursunn
Evet biri iptal etti zatenBen de ara ara bakıyorum aman denk gelmedi. Hayırlı olsun senin için, biri randevusunu bıraktı diye düşünüyorum.
Merhaba çok sevindim, ben hala alamadım. Sitede 2. Mülakat programı olarak da ayrılan kısımda kafam karıştı. Eğer o seçenekte bir boşluk bulursak orayı mı onaylamalıyız bilginiz var mı?Merhaba arkadaslar, kurul tarihimi ben de az önce aldim. Gün içinde sayfayı sürekli kontrol etmeniz gerekiyor. Bol sans
Merhaba her ikisini de sürekli kontrol etmenizi öneririm, ikisinde de yer açılabilir diye düşünüyorumMerhaba çok sevindim, ben hala alamadım. Sitede 2. Mülakat programı olarak da ayrılan kısımda kafam karıştı. Eğer o seçenekte bir boşluk bulursak orayı mı onaylamalıyız bilginiz var mı?
Evet yanlış hatırlamıyosam kırmızı ya da turuncu oluyor ve gün seçtikten sonra uygun olan saat yanda görünüyor. Her ikisini seçip onaylıyorsunuz. Sürekli kontrol edin, gerekirse alarm kurun kalkıp bakınBoş günler için herhangi bir renklendirme var mı?
Çok teşekkür ederim başarılarEvet yanlış hatırlamıyosam kırmızı ya da turuncu oluyor ve gün seçtikten sonra uygun olan saat yanda görünüyor. Her ikisini seçip onaylıyorsunuz. Sürekli kontrol edin, gerekirse alarm kurun kalkıp bakın
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.