Bana kontenjan doldu bir yıl içinde ilan açılırsa kaldığım yerden devam edebileceğimi ya tgs ye geçebileceğimi söyleyen bir mail geldiBana bugün 10 dakika önce olumsuz sonuçlandığı ile ilgili bir mail geldi ancak mail içeriğinde ikinci dil yetersizliği hakkında hiçbir şey yazmamakta. Neden olumsuz sonuçlandığına dair hiçbir şey anlayamadım.
Bana olumsuz gelmedi ama olumluda gelmedi sanırım yedeğe kaldimBana bugün 10 dakika önce olumsuz sonuçlandığı ile ilgili bir mail geldi ancak mail içeriğinde ikinci dil yetersizliği hakkında hiçbir şey yazmamakta. Neden olumsuz sonuçlandığına dair hiçbir şey anlayamadım.
Sizin süreciniz hangi aşamadaydı? Ayrıca ne kadar değişik bir şey olmuş. Başka bir yere geçmek ne demek
Evet benimde olumlu veya olumsuz bi mail yok dün girmiştim oysaki kurul mülakatınaBana olumsuz gelmedi ama olumluda gelmedi sanırım yedeğe kaldim
Aynı mail bana da geldi.Bana bugün 10 dakika önce olumsuz sonuçlandığı ile ilgili bir mail geldi ancak mail içeriğinde ikinci dil yetersizliği hakkında hiçbir şey yazmamakta. Neden olumsuz sonuçlandığına dair hiçbir şey anlayamadım.
İlgili maili kişisel bilgilerinizi gizleyip aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bize iletme şansınız varsa sevinirim.Bana kontenjan doldu bir yıl içinde ilan açılırsa kaldığım yerden devam edebileceğimi ya tgs ye geçebileceğimi söyleyen bir mail geldi
İlettim .Bu mailin anlamı nedir daha önce böyle bir durum oldu mu bilginiz var mıİlgili maili kişisel bilgilerinizi gizleyip aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bize iletme şansınız varsa sevinirim.
Destek Talebi Oluştur
havapersonel.com
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.