daha önce bu durumda olan birileri olmuş mu veya bir bilgisi olan var mı eğitime başlayanlar ve elenenler arasında kaldık yedekte mi tutuluyoruz veya sınıf ayarlaması mı yapılıyor ya da olumsuz mu bizimki de
Genelde Ajet ve TK toplu olumsuz atıyor ondan dolayı bence şu an eğitim sınıfı planlanması yapılıyor diye tahmin ediyorumOlumlu olumsuz mail alan yada bilgisi olan var mı aranızda ? Havuzda mı bekletiliyoruz acaba ?
Toplu şekilde olumsuz mail attılar zaten birkaç gün önce. Şuan mail gelmeyen kişi sayısı 20 30 benceGenelde Ajet ve TK toplu olumsuz atıyor ondan dolayı bence şu an eğitim sınıfı planlanması yapılıyor diye tahmin ediyorum
Sağlıktan elenenler olabilir ben havuzda beklettiklerini düşünüyorum hala olumlu ihtimali olabilirToplu şekilde olumsuz mail attılar zaten birkaç gün önce. Şuan mail gelmeyen kişi sayısı 20 30 bence
Daha önce olumlu gelenler çoktan işlemlerini bitirdi sağlıkta zaten elenenler çoktan elenmiştir ona göre çağırıyorlar ayrıca işlemlerini bitiren bir adaya 4 hafta sonra eğitim demişler grupta görmüştüm demek mi yeni sınıflar açılacak 4 hafta sonra denildiği için elenenlerin çok olacağını sanmıyorumSağlıktan elenenler olabilir ben havuzda beklettiklerini düşünüyorum hala olumlu ihtimali olabilir
Bence tamamen sınıf planlaması yapılıyor gibime geliyor tabi kesin bir şey söyleyemeyiz o yüzden herkes hakkında hayırlısı olsunSağlıktan elenenler olabilir ben havuzda beklettiklerini düşünüyorum hala olumlu ihtimali olabilir
yani senin düşğncen nedir bunca kişiye olumsuz mail atıp bize atmamalarının sebebi ne olabilirDaha önce olumlu gelenler çoktan işlemlerini bitirdi sağlıkta zaten elenenler çoktan elenmiştir ona göre çağırıyorlar ayrıca işlemlerini bitiren bir adaya 4 hafta sonra eğitim demişler grupta görmüştüm demek mi yeni sınıflar açılacak 4 hafta sonra denildiği için elenenlerin çok olacağını sanmıyorum
Yani aynı anda bir sürü eğitimi olan adaylar ve aktif çalışanlar var eğitmen ve sınıf sayısını planlıyorlar ayrıyeten tazeleme eğitimi alan aktif çalışanlarda olur ek olarak thy ile ortak olduğu için ona göre planlaması yapılıp ona göre dönüş yapılıyor olabilir bir de ajet mevsimlik almadığı için uçuş operasyonu sayısı da ayrıyeten bir etken çünkü ortadoğu uçuşları pegasus ve Ajet gibi firmalara baya sefer sağlıyordu ondan dolayı tamamen operasyona ve müsaitliğe göre eğitim planlandığını düşünüyorum . Tamamen kendi düşüncem başka bir şey de olabilir tabiyani senin düşğncen nedir bunca kişiye olumsuz mail atıp bize atmamalarının sebebi ne olabilir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.