Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
daha önce bu durumda olan birileri olmuş mu veya bir bilgisi olan var mı eğitime başlayanlar ve elenenler arasında kaldık yedekte mi tutuluyoruz veya sınıf ayarlaması mı yapılıyor ya da olumsuz mu bizimki de

Olumlu olumsuz mail alan yada bilgisi olan var mı aranızda ? Havuzda mı bekletiliyoruz acaba ?

Sağlıktan elenenler olabilir ben havuzda beklettiklerini düşünüyorum hala olumlu ihtimali olabilir
Daha önce olumlu gelenler çoktan işlemlerini bitirdi sağlıkta zaten elenenler çoktan elenmiştir ona göre çağırıyorlar ayrıca işlemlerini bitiren bir adaya 4 hafta sonra eğitim demişler grupta görmüştüm demek mi yeni sınıflar açılacak 4 hafta sonra denildiği için elenenlerin çok olacağını sanmıyorum

• Like
Tepkiler: kelyz ve ÖzlmG
Daha önce olumlu gelenler çoktan işlemlerini bitirdi sağlıkta zaten elenenler çoktan elenmiştir ona göre çağırıyorlar ayrıca işlemlerini bitiren bir adaya 4 hafta sonra eğitim demişler grupta görmüştüm demek mi yeni sınıflar açılacak 4 hafta sonra denildiği için elenenlerin çok olacağını sanmıyorum
yani senin düşğncen nedir bunca kişiye olumsuz mail atıp bize atmamalarının sebebi ne olabilir

yani senin düşğncen nedir bunca kişiye olumsuz mail atıp bize atmamalarının sebebi ne olabilir
Yani aynı anda bir sürü eğitimi olan adaylar ve aktif çalışanlar var eğitmen ve sınıf sayısını planlıyorlar ayrıyeten tazeleme eğitimi alan aktif çalışanlarda olur ek olarak thy ile ortak olduğu için ona göre planlaması yapılıp ona göre dönüş yapılıyor olabilir bir de ajet mevsimlik almadığı için uçuş operasyonu sayısı da ayrıyeten bir etken çünkü ortadoğu uçuşları pegasus ve Ajet gibi firmalara baya sefer sağlıyordu ondan dolayı tamamen operasyona ve müsaitliğe göre eğitim planlandığını düşünüyorum . Tamamen kendi düşüncem başka bir şey de olabilir tabi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.