Pozisyon veya İlan Adı
Take-off cadet
24 Haz 2025
32
17
5
Meslek
Kokpit
Merhabalar herkese iyi forumlar,

Kurul mülakatı (pace c) retest için bekliyorum. Daha önce deneyimleyen arkadaşlara sorum olacaktı.
Süre dolduktan kaç gün sonra mail aldınız ve kaç gün sonrası için planlama yapıldı?
Bir önceki mülakatınızla alakalı soru geldi mi?

Diğer sorum ise herkes için.
Kurul mülakatında teknik ve ingilizce kısımdaki size gelen sorulardan hatırladıklarınızı paylaşabilir misiniz?

Herkese başarılar dilerim

Kurul mülakatı (pace c) retest için bekliyorum. Daha önce deneyimleyen arkadaşlara sorum olacaktı.
Süre dolduktan kaç gün sonra mail aldınız ve kaç gün sonrası için planlama yapıldı?

Kurul mülakatında teknik ve ingilizce kısımdaki size gelen sorulardan hatırladıklarınızı paylaşabilir misiniz?

Merak eden arkadaşlar için:
Kurul re-test sürem dolduktan 6 gün sonra tarih seçme maili geldi.
Kurul re-test sürem dolduktan 20 gün sonrası için mülakat tarihi aldım.
(Hatırlatma maili atmadım.)

• Like
Tepkiler: zeyzeyyy ve ilkb
Merhabalar, Kurul (PACE C) aşamasına kadar retestsiz ilerledim; ancak dün kuruldan ilk olumsuz mailimi aldım. Sürecin en son aşamasında bu sonucu almak ister istemez motivasyonumu etkiledi. Kurul retest sürecinden geçip tekrar mülakata girip başarılı olan adayların; bu dönemi nasıl yönettikleri, hangi noktalara odaklandıkları ve mülakata giderken neleri farklı yaptıklarıyla ilgili deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.Ayrıca kurul reteste girildiğinde bir önyargı olunup elenme oranının daha yüksek olma gibi bir durumu oluyor mu?

• Like
Tepkiler: WideBody777
Merhabalar, Kurul (PACE C) aşamasına kadar retestsiz ilerledim; ancak dün kuruldan ilk olumsuz mailimi aldım. Sürecin en son aşamasında bu sonucu almak ister istemez motivasyonumu etkiledi. Kurul retest sürecinden geçip tekrar mülakata girip başarılı olan adayların; bu dönemi nasıl yönettikleri, hangi noktalara odaklandıkları ve mülakata giderken neleri farklı yaptıklarıyla ilgili deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.Ayrıca kurul reteste girildiğinde bir önyargı olunup elenme oranının daha yüksek olma gibi bir durumu oluyor mu?
Kurula ne zaman girdiniz ne zaman retest aldınız ve ön sağlık mailiniz gelmiş miydi öncesinde

Kurula ne zaman girdiniz ne zaman retest aldınız ve ön sağlık mailiniz gelmiş miydi öncesinde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.