Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

btlkaec

Üye
21 Eki 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Kurul mülakatına ailevi sebeplerle katılamadım. Tekrar çağırılmak için ik birimine mail attım. geri dönüş yapıp yeni bir tarih verirler mi?

Tanıdığım bir kişi de katılamamıştı yurt dışında olduğu için. Mail cevap vermemişler. Bakırköydeki konuma gitmiş,zor bela personellere durumunu anlatmış,gün vermişler.

• Like
Tepkiler: gunes
Kurul mülakatına ailevi sebeplerle katılamadım. Tekrar çağırılmak için ik birimine mail attım. geri dönüş yapıp yeni bir tarih verirler mi?
Eğer belirlenen tarihten birkaç gün sonrasında bildirdiyseniz bir sorun olacağını sanmam, durumu açıkladıysanız da bir sorun oluşturmaz bence tekrar gün verirler. Bazen dönüş yapmaları biraz uzun sürüyor ama mutlaka dönüyorlar

Ben de bugün olan mülakata katılamadım ve katılamayacağımı 3 gün önce maille belirttim ki zaten bana mülakat daveti o gün geldi. Yani sadece 3 gün öncesinden haber verilmesini anlayamadım. Birçok aday haftalar sonraya davet alıp hazırlanma şansları oluyorken. Ben zaten İstanbul'a uzak bir şehirdeyim hem ulaşım hem konaklama planlarımı iki gün içinde nasıl yapayım da üçüncü gün mülakata gelebileyim Allah aşkına. Her neyse bugün sabah dönüş oldu maille ve tekrar çağırmak için sadece belgelenebilen sebepler gerektiğini onun dışında tekrar mülakat tarihi verilmeyeceğini yazmışlar. Maalesef üzüldüm ama sonuç bu.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.