Dün ve bugün pegasus antalya base için kurul mülakatına giren arkadaşlar mülakatınız nasıl geçti neler soruldu önerebileceğiniz birşey var mı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim.Dönüş aldınız mı sizCuma günü girdim sohbet havasında geçiyor. Genelde cv niz üzerinden sohbet ve sorular akıyor.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBana cuma günü öğleden sonrası için randevu verilmişti ama iş saatimle çakıştığı için 9 da gittim ve durumu açıkladım. Daha erken katılımıma olanak sağlandı. Kendimi tanıttım. İş tecrübemi sordular. Pegasus hava yoku şirketi hakkında neler bildiğimi sordular. Bu iş hakkında bilgim olup olmadığını sordular. Dövme yara izi psikolojik geçmişin hakkında soru sordular. Genel olarak sohbet havasında geçsede şirket hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Neden pegasus? Neden seni işe almalıyız gibi sorularada hazırlıklı olunmanızda fayda var.
Role play sorusu geldi mi size acabaBana cuma günü öğleden sonrası için randevu verilmişti ama iş saatimle çakıştığı için 9 da gittim ve durumu açıkladım. Daha erken katılımıma olanak sağlandı. Kendimi tanıttım. İş tecrübemi sordular. Pegasus hava yoku şirketi hakkında neler bildiğimi sordular. Bu iş hakkında bilgim olup olmadığını sordular. Dövme yara izi psikolojik geçmişin hakkında soru sordular. Genel olarak sohbet havasında geçsede şirket hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Neden pegasus? Neden seni işe almalıyız gibi sorularada hazırlıklı olunmanızda fayda var.
Bana sormadılar. Elimden geldiğince konuşmanın gidişatını ben yönlendirmeye çalıştım belki fırsat bulamadılar. Belki gerek görmediler.Role play sorusu geldi mi size acaba
Hayır henüz almadımTeşekkür ederim.Dönüş aldınız mı siz
Merhalar ilan nerden başvuru yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürlerDün ve bugün pegasus antalya base için kurul mülakatına giren arkadaşlar mülakatınız nasıl geçti neler soruldu önerebileceğiniz birşey var mı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.