Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba size mülakat sonunda hangi base’i istediğinizi sordular mı
Spesifik olarak “şu base’e uygun musun” diye sormadılar. Ancak İzmir’de yaşadığımı bildikleri için, İzmir dışı bir lokasyon olması durumunda bunun benim için bir problem olup olmayacağını sordular. Ben de herhangi bir problem yaşamayacağımı belirttim.

Spesifik olarak “şu base’e uygun musun” diye sormadılar. Ancak İzmir’de yaşadığımı bildikleri için, İzmir dışı bir lokasyon olması durumunda bunun benim için bir problem olup olmayacağını sordular. Ben de herhangi bir problem yaşamayacağımı belirttim.
Şundan dolayı sordum ben dün girdim mülakata ve hala olumlu olumsuz bir mail almadım. Base sorusunu herkese mi soruyorlar olumlu gördükleri adaylara mı bilemedim

Herhangi bir base tercihiniz var mı sorusunun klasik bir mülakat sorusu olduğunu biliyorum ama sonuçta neyi, neden sorduklarını da o an tam olarak bilemiyoruz. Bu yüzden kesin bir yorum yapamıyorum.

Ben de 30 Aralık’ta mülakata girdim, hâlâ olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım. Benimle aynı gün mülakata girip olumlu cevap alan adaylar da olmuş. Bunun ne anlama geldiğini ya da sürecin benim için acaba olumsuz mu ilerlediğini ben de tam olarak bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Herhangi bir base tercihiniz var mı sorusunun klasik bir mülakat sorusu olduğunu biliyorum ama sonuçta neyi, neden sorduklarını da o an tam olarak bilemiyoruz. Bu yüzden kesin bir yorum yapamıyorum.

Ben de 30 Aralık’ta mülakata girdim, hâlâ olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım. Benimle aynı gün mülakata girip olumlu cevap alan adaylar da olmuş. Bunun ne anlama geldiğini ya da sürecin benim için acaba olumsuz mu ilerlediğini ben de tam olarak bilmiyorum.
Anladım hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim🌸

Merhaba, 30 Aralık’ta SunExpress kurul mülakatına katılan ve şu ana kadar olumlu ya da olumsuz geri dönüş alan var mı acaba? Bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.
Tekrardan selamlar, dün verdiğim yanıtlara ek olarak bugün sürecin olumlu olarak tamamlandığına dair bir mail aldım. 16 Şubat tarihinde başlayacak eğitimlere dahil olacağım. Umarım sizlerde istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar. Bugün ben de teklif mailini aldım. Önceki iş yerinden “aslı gibidir” yazan bir sağlık raporu isteniyor ama bilgisi olan var mıdır acaba?

Merhabalar. Bugün ben de teklif mailini aldım. Önceki iş yerinden “aslı gibidir” yazan bir sağlık raporu isteniyor ama bilgisi olan var mıdır acaba?
Bana gelen mailde öyle bir istek göremedim. Forumlarda (SHGM) onaylı hastahanelerden alınması gereken bir rapordan bahsediliyordu ancak mailde belirtilmemiş. Bu teklifi kabul ettiğimiz maile cevap olarakmı iletilecek bu tarz rapor/belgeler bilgisi olan var mı?

Merhabalar, arkadaslar sağlık aşamasını tamamlayan kişiler bu aşamada tam olarak ne yapacagımız hakkında bilgilendirirse çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

• Like
Tepkiler: mdenizulger
Bana gelen mailde öyle bir istek göremedim. Forumlarda (SHGM) onaylı hastahanelerden alınması gereken bir rapordan bahsediliyordu ancak mailde belirtilmemiş. Bu teklifi kabul ettiğimiz maile cevap olarakmı iletilecek bu tarz rapor/belgeler bilgisi olan var mı?
Sağlık mailinde bulunan ekteki dosyada yazıyordu bu detay. Ben de hakim değilim ne yazık ki konuya, bilen varsa diye sormak istedim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.