Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kurul mülakatı tarihi seçim mailini hala almadım 3 gündür bekliyorum ve kariyerden başvuruların çok fazla olduğunu, değerlendirmelerin devam ettiğini, sadece uygun bulunan adaylarla iletişime geçileceği yazılmış. Kimler benimle aynı durumda?
Merhaba, ben de geçeli 3 gün oldu evrakları yolladım ama araya hafta sonu girdiği için çok endişe etmemiştim. Eğer bir iki güne daha gelmezse mutlaka iletişime geçmek gerek. Kurul tarihlerinin ocak ayına kadar dolduğunu okumuştum, büyük ihtimalle yeni tarihsel düzenleme yapıldığı için beklemedeyiz.

• Like
Tepkiler: Jas
Kurul mulakatlari ne zaman basliyor bilgisi olan var mi? Bana da henuz birsey gelmedi

Merhaba, ben de geçeli 3 gün oldu evrakları yolladım ama araya hafta sonu girdiği için çok endişe etmemiştim. Eğer bir iki güne daha gelmezse mutlaka iletişime geçmek gerek. Kurul tarihlerinin ocak ayına kadar dolduğunu okumuştum, büyük ihtimalle yeni tarihsel düzenleme yapıldığı için beklemedeyiz.
Merhaba ben de aynı durumdayım, cumartesi belgeleri yolladım hala kurul tarihi için beklemedeyim. Ben de öyle düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Jas

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.