Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25 ağustosta kurula girip hala bekleyen var mı acaba 19 gün oldu hala geri dönüş maili almadım genellikle olumlu olanlara 2 hafta içerisinde dönüş olduğu söyleniyor sizce 2 haftayı geçtiği için olumsuz olma ihtimali var mıdır?
25 ağustosta kurula girip hala bekleyen var mı acaba 19 gün oldu hala geri dönüş maili almadım genellikle olumlu olanlara 2 hafta içerisinde dönüş olduğu söyleniyor sizce 2 haftayı geçtiği için olumsuz olma ihtimali var mıdır?
Ben 17 haziranda başvurdum hala müşakat maili bekliyorum. Video yeterlilik sınavımın olumlu gelmesinin üzerinden neredeyse 1,5 ay geçmiş olacak. Bence yoğunluk var o yüzden süreç uzuyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.