Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nbarisb

Üye
3 Ara 2025
43
12
5
Meslek
Kabin
Merhaba,

16 Aralık saat 2-3 civarı kurul mülakatına girdim fakat olumlu/olumsuz yanıt almadım. Bazı kişiler, olumlu yanıt almayanlara sonradan toplu olumsuz yanıt gönderildiğini yazmışlar. Ne kadar doğrudur, yılbaşına denk gelmesi mailleri etkilemiş midir?

Olumsuz yanıt alan kimseyi görmedim, gördüğüm kadarıyla olumlu alanların sayısı da 5-10 kişi kadar (forumda ve telegramda gördüğüm kadarıyla) normal bir durum mu?

Merhaba,

16 Aralık saat 2-3 civarı kurul mülakatına girdim fakat olumlu/olumsuz yanıt almadım. Bazı kişiler, olumlu yanıt almayanlara sonradan toplu olumsuz yanıt gönderildiğini yazmışlar. Ne kadar doğrudur, yılbaşına denk gelmesi mailleri etkilemiş midir?

Olumsuz yanıt alan kimseyi görmedim, gördüğüm kadarıyla olumlu alanların sayısı da 5-10 kişi kadar (forumda ve telegramda gördüğüm kadarıyla) normal bir durum mu?
Merhaba ben de 16 Aralık saat 10.00 da girdim fakat herhangi bir dönüş almadım forumda biri 16 aralıkta girip bugün olumlu dönüş aldığını yazmış beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok sanırım umarım bu olumsuz demek değildir 😔

• Like
Tepkiler: mellv ve nbarisb
Merhaba,

Ben de ayni gun sabah 8’de girdim henuz donus almadim umarim olumsuz degildir 🙏🏻

Bende 16 sinda saat 10 da girdim donus yok. Belkide ilk haftaya atmislardir sadece?

Açıkçası 16sında girip olumlu alan tek bir aday gördüm şimdiye kadar acaba karma bir şekilde bir gruba mı dönüş yapıldı

• Like
Tepkiler: mellv

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.