Pozisyon veya İlan Adı
Take Off Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tuğrul123

Üye
10 Kas 2025
7
3
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar,

Kurul mülakatları çok değişken bir süre içerisinde açıklanıyor anladığım kadarıyla, yakın zamanda sonucu açıklananlar oldu mu?

Ek olarak kurul mülakatı sonrası hızlı ön sağlık davetiyesi gelmesi olumlu anlamına gelmiyor, ancak çevremde daveti erken alanlar olumlu hiç almayanlar sonrasında olumsuz aldılar. Eski dönemlerde adaylar bu davetin muhtemelen olumlu olduğu anlamına geldiğini söylüyorlardı. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Daveti erken alıp olumsuz alan veya geç alıp olumlu alan arkadaşlar var mı aramızda acaba?

Teşekkür ederim ilginiz için şimdiden.

• Like
Tepkiler: turkuaz
Merhabalar,

Kurul mülakatları çok değişken bir süre içerisinde açıklanıyor anladığım kadarıyla, yakın zamanda sonucu açıklananlar oldu mu?

Ek olarak kurul mülakatı sonrası hızlı ön sağlık davetiyesi gelmesi olumlu anlamına gelmiyor, ancak çevremde daveti erken alanlar olumlu hiç almayanlar sonrasında olumsuz aldılar. Eski dönemlerde adaylar bu davetin muhtemelen olumlu olduğu anlamına geldiğini söylüyorlardı. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Daveti erken alıp olumsuz alan veya geç alıp olumlu alan arkadaşlar var mı aramızda acaba?

Kurul mülakatından sonra ön sağlık davetiyesi geliyorsa olumlu olduğu anlamına geliyor.

Merhabalar,
Ben kurul mülakatına kasım ayında girmiştim tam 5 haftada açıklandı (olumlu). Mülakata girdikten 7 gün sonrada ön sağlık davet maili gelmişti.
Herkese başarılar

Kurul mülakatından sonra ön sağlık davetiyesi geliyorsa olumlu olduğu anlamına geliyor.
Hayır bu doğru değil ön sağlık daveti geldikten sonra kurul olumsuz gelen adaylar var forumda da görebilirsiniz. Şöyle bir genelleme yapabiliriz;

Eğer sizinle aynı gün giren kişilere ön sağlık maili gelip size gelmiyorsa mülakatınızın olumsuz olma ihtimali yüksek eğer size mülakat sonrası ön sağlık daveti geliyorsa kurul sonucunuzun olumlu olma ihtimali olumsuza göre daha yüksek ama hala süreç bitmiş değil. Böyle bir kesinlik yok.

Merhabalar,

Hocam bu forumda denk geldiğim kadarıyla değişken değil, 5-6 hafta içerisinde açıklanıyor

Hayır bu doğru değil ön sağlık daveti geldikten sonra kurul olumsuz gelen adaylar var forumda da görebilirsiniz. Şöyle bir genelleme yapabiliriz;

Eğer sizinle aynı gün giren kişilere ön sağlık maili gelip size gelmiyorsa mülakatınızın olumsuz olma ihtimali yüksek eğer size mülakat sonrası ön sağlık daveti geliyorsa kurul sonucunuzun olumlu olma ihtimali olumsuza göre daha yüksek ama hala süreç bitmiş değil. Böyle bir kesinlik yok.
Arkadaşın diğer yorumlarına baktım sanırım kabin memurluğu ile karıştırmış hocam

Ön sağlık olumlu olduktan sonra class 1 almak için kurul sonucumu beklemek istiyorum diye talepte bulunmak kurul sonucunu etkiler mi yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

Ön sağlık olumlu olduktan sonra class 1 almak için kurul sonucumu beklemek istiyorum diye talepte bulunmak kurul sonucunu etkiler mi yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Ben de merak ediyorum bunu ama sanmıyorum etkileyeceğini açıkçası bağımsız süreçler sanırım sağlık ve işe giriş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.