hangi base için ya da hangi tarihte kurula girenlerin gittiğini de biliyor musunuzSadece bu site üzerinden değerlendirmemek lazım çoğu ön sağlık için görüşmeye gelmişlerdi
hangi base için ya da hangi tarihte kurula girenlerin gittiğini de biliyor musunuzSadece bu site üzerinden değerlendirmemek lazım çoğu ön sağlık için görüşmeye gelmişlerdi
27 şubat da mülakata gittiğimde danışmada saw için ön sağlık aşamasına gelenlere denk gelmiştimhangi base için ya da hangi tarihte kurula girenlerin gittiğini de biliyor musunuz
Demek ki olumlulara çoktan dönüş yapıldı bence de olumlu mesaj erken geliyor diyeceğim ama ESB de bundan daha erken sürede 9 gün icinde olumsuz maili almıştım ama anlayamadım cidden ben mülakata gireli 2 hafta oldu mail almadım şu an kafam karıştı olumsuz genelde geç geliyor ama bir öncekinde de erkenden geldi bu nedenle bir fikir yurutemedim...27 şubat da mülakata gittiğimde danışmada saw için ön sağlık aşamasına gelenlere denk gelmiştim
Doğru evet ama bugün de mail gelmezse yüksek ihtimal benimki olumsuz gelecek toplu bir şekildeBelki de belirli bir puanlama var puan sırası ve de alfabetik sıraya göre de filtreme oluyor olabilir.13 şubatta giren iki kişinin birine 17 diğerine 20 şubatta olumlu gidiyor.
Gelmedi kimseye bence anca bayrama kadarDoğru evet ama bugün de mail gelmezse yüksek ihtimal benimki olumsuz gelecek toplu bir şekilde
Dönüş yapıldı mı sDoğru evet ama bugün de mail gelmezse yüksek ihtimal benimki olumsuz gelecek toplu bir şekilde
İnşallah olumlu olurGelmedi kimseye bence anca bayrama kadar
Hayır maalesefDönüş yapıldı mı s
Bugun dedim ki en keyifsiz anımda böyle bir haber alsam söyle bir hayatım kökten degişse 32 diş sırıtsam,oglen vakti mailleri 10 kere kontrol ettim yine yok.Ama neyseki 38 gün sonra olumlu alanlar var belki de öylr olur.İnşallah isteyen ve hakeden herkes kazanırİnşallah olumlu olur
Hayır maalesef
Ben de öyle sürekli kontrol ediyorum garip olan da o zaman bana neden sizin süreciniz hızlı olacak maillerinizi sürekli kontrol edin diye özellikle dediler ben sormadım bile hadi onu da geçtim ama mesleğimden de çok sıkıldım özel sektörde öğretmenlik çok zor gelmeye başladı beklerken de iyice gözümde büyüdü her şeyBugun dedim ki en keyifsiz anımda böyle bir haber alsam söyle bir hayatım kökten degişse 32 diş sırıtsam,oglen vakti mailleri 10 kere kontrol ettim yine yok.Ama neyseki 38 gün sonra olumlu alanlar var belki de öylr olur.İnşallah isteyen ve hakeden herkes kazanır
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.