Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sürece dahil edilmişseniz ve İngilizce sınavını başarıyla tamamladıysanız çok büyük ihtimalle kurul mülakatı için davet alırsınız. Aralık ayı için randevu kontenjanı tamamen dolmuştu yanlış hatırlamıyorsam. En az bir ay daha, yani Ocak ayı için de kurul mülakatı daveti geleceğini tahmin ediyorum. Şubat ve Mart için kurul mülakatı kontenjan açarlar mı, emin değilim; şüpheliyim.
kurul mülakatı daveti geldi fakat biz gün seçemiyoruz.. sürekli iptal ediliyor ve boş gün yok.. takvimde ocak ayı da dolu ya da açılmamış seçmemiz için emin değilim .

kurul mülakatı daveti geldi fakat biz gün seçemiyoruz.. sürekli iptal ediliyor ve boş gün yok.. takvimde ocak ayı da dolu ya da açılmamış seçmemiz için emin değilim .
ben 24 kasımda 6 ocak için randevu aldım. o an ekranda sadece bi kaç gün kalmıştı ocak ayı için.

Sürece dahil edilmişseniz ve İngilizce sınavını başarıyla tamamladıysanız çok büyük ihtimalle kurul mülakatı için davet alırsınız. Aralık ayı için randevu kontenjanı tamamen dolmuştu yanlış hatırlamıyorsam. En az bir ay daha, yani Ocak ayı için de kurul mülakatı daveti geleceğini tahmin ediyorum. Şubat ve Mart için kurul mülakatı kontenjan açarlar mı, emin değilim; şüpheliyim.
Kurul mülakatı 1 ve 2 farklı mı? Birinde 8 24 Aralık boştu diğerinde 11 ve 15 ocak arasındaki tarihler boştu. 14 ocağı seçtim ama aralığı seçmeye mi çalışmalıydım?

Kurul mülakatı 1 ve 2 farklı mı? Birinde 8 24 Aralık boştu diğerinde 11 ve 15 ocak arasındaki tarihler boştu. 14 ocağı seçtim ama aralığı seçmeye mi çalışmalıydım?
ben de bunu merak ediyorum.. ayrıca şubat ayı da var ama seçemiyoruz. O da mı doldu, dün kasım ayını takvimlerden kaldirdilar.yer acacakları için mi acaba , bu arada ne zaman tarih seçebildiniz

Bir iki gün önce, normalde daha erken tarihler seçtim ama hemen iptal edildiler. Ocak seçtiğimde ise sonunda iptal edilmedi.
Ben de çarşambadan beri bakıyorum ama 3 gün açıktı sadece birinde onaylanıp iptal edildi. Diğerlerinde hiç onaylanmadı. Ocak 12 vardı ama seçemedim. Başka açık Ocak günü görmedim maalesef :(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.