Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabin memuru
Benim anlamadığım şey neden bazı insanlar kesin bir ifadeyle en az 4-5 ay var çağırmalarına der? İnsanların hayatlarını etkilediklerinin farkındalar mı yoksa bunu bilerek mi yapıyorlar? Geçen sene 4 ay beklediyseniz süreci çok yakından takip ettiğiniz için en iyi siz bilirsiniz ki çok daha kısa sürede çağrılan da oldu..

• Like
Tepkiler: Üye silindi 4158
Benim anlamadığım şey neden bazı insanlar kesin bir ifadeyle en az 4-5 ay var çağırmalarına der? İnsanların hayatlarını etkilediklerinin farkındalar mı yoksa bunu bilerek mi yapıyorlar? Geçen sene 4 ay beklediyseniz süreci çok yakından takip ettiğiniz için en iyi siz bilirsiniz ki çok daha kısa sürede çağrılan da oldu..
Forumda okuduğum kadarıyla süreci uzun süren arkadaşımız sanırım ikinci gruba kalmıştı. Biz ilk grubuz o yüzden daha hızlı ilerleyecektir ama yine de bilemeyiz tabii. O da bilgilendirmek için kendi deneyimini anlatıyor ve süreci çok uzun sürdüğünden haklı olarak sistemden biraz bıkmış sanırım. Bizi hedefleyen kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum

• Like
Tepkiler: gunes ve tokito
Kimseyi itham etmedim zaten. hatta burada cevap veren arkadaşa da teşekkür ederim, o da olabilir demiş zaten.. ben genel olarak bu söylemi kesin dille söyleyenleri kastediyorum.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 17069
Kesin bir ifadeyle en az şu kadar var demedim. 4-5 ay sonrayı da bulabilir demek size sürecin beklediğinizden uzun da sürebileceği farkındalığını sağlamak sadece. Deneyimlerimizi aktarıyoruz. Kısa sürede çağrılan olduğunun farkındayım ama herkes çağrıldı ben neden çağrılmadım diye üzülüp psikolojik olarak stres yaşayacağınıza "geçen yıl 4 ay sonra bile çağrılan olmuş" diyip ümitsizliğe kapılmamanız için ekstrem durumları da belirttim. Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor art niyet aramanız ya da sinirlenmeniz anlamsız.

• Like
Tepkiler: rsi ve indigo11
Ben forumda çok fazla en az 5 ay beklersiniz gibi ifadeler okudum. evet bu da bir ihtimal ama bunun kesin dille söylenmesi insanların hazırlıksız yakalanması ve panik yaşanasına sebep olabilir. Bunu açıklığa kavuşturmak için bu konuyu açtım zaten. Eğer varsa dönüş alan birbirimizden haberdar olmak ve ufak da olsa bütüne yardımcı olmak. Ayrıca size teşekkür ettim ve akşam bilgilendirme mesajlarınızı beğendim. Herkese başarılar 🌸
Kesin bir ifadeyle en az şu kadar var demedim. 4-5 ay sonrayı da bulabilir demek size sürecin beklediğinizden uzun da sürebileceği farkındalığını sağlamak sadece. Deneyimlerimizi aktarıyoruz. Kısa sürede çağrılan olduğunun farkındayım ama herkes çağrıldı ben neden çağrılmadım diye üzülüp psikolojik olarak stres yaşayacağınıza "geçen yıl 4 ay sonra bile çağrılan olmuş" diyip ümitsizliğe kapılmamanız için ekstrem durumları da belirttim. Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor art niyet aramanız ya da sinirlenmeniz anlamsız.

• Like
Tepkiler: Skyrock

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.