Ben de okurken girdim bırakıcam okulu dedim bana da daha donmediler
Mülakata girdin ve okul yüzünden olumsuz mu oldu nasıl geçti mülakatın okulla ilgili neye takıldılar ki
Ben cevap verdikçe daha çok soru sordular. Peşpeşe şu şekilde gelişti. Ben cevapladıkça sorguladılar. "Okulu nasıl işle beraber götüreceksin?,Peki sınavları ne yapacaksın?,Final haftası uçuşların olursa,peki bütünlemelerde uçuşların olursa?" Dönem uzar ama eninde sonunda bitireceğimi belirttim ve sonrasında Dönem uzayabilirse neden 1 sene daha beklemedin başvurmak için diye soruldu. Cevap verdikten sonra da daha fazla sormadılar ama okul işi gerçekten işverenleri tatmin etmeyecektir. Çalışanına yatırım yapıyor şirketler ve herhangi bir engelin onları işlerinden biraz bile olsun alıkoymasını istemez. O yüzden okulun sorun olduğunu düşünmekteyim kendi fikrimce.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.