Pozisyon veya İlan Adı
Take-off kabin memurluğu

Esprr

Üye
27 Eyl 2025
68
5
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar yara izi kontrolünde küçük ve makyajla kapatılacak izlerden elenme durumu oluyor mu daha önce bu aşamadan geçenler bilgi verebilir mi?

Yüzümde değil göğsümün üstünde boynumun alt kısmında, sorun olur mu peki sizce dövmeye daha çok kesin yaklaşıyorlar diye düşündüm.

görünen yerlerde evet dövme kesinlikle istenmiyor ancak yaranın izine boyutuna göre değerlendirdikleri için bir kesinlik yok. Dediğim gibi fondöten tarzı bir şey fark ederlerse de şüpheyle yaklaşıyorlar :)

anladım, şansımı denemem gerekiyor bu durumda çok teşekkür ederim.

bence küçükse kafanıza takmanıza gerek yok ben de alnımdaki 2cmlik yara izini çok kafama takmıştım onlar önemsemedi bile daha çok dövmeye takıntılılar

sol omzumdaki benden de elenirim diye düşünüyordum neredeyse 3cm falan ama dediğim gibi büyük bir sorun teşkil etmedi kuruldan da geçtim yani olumluydu her şey

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.