8 Ocak hocamNe zaman girmiştiniz hocam
8 Ocak hocamNe zaman girmiştiniz hocam
Hocam ön sağlık, ek tetkik vb bir şey mi yoksa kurul sonucunuz için mi ? Kurul sonucu için tarih vermezler diye düşündüm deBana 1 hafta içerisinde dönüş yapılacağına dair dönüş geldi arkadaşlar
Mailin içerisinde ek tekil ve kurul tarihimi ekledim ona göre bilgilendirme istedim hangisi için dönüş yaptılar bilemiyorum hocamHocam ön sağlık, ek tetkik vb bir şey mi yoksa kurul sonucunuz için mi ? Kurul sonucu için tarih vermezler diye düşündüm de
En azından sürecin devam ettiğini öğrenmiş oluruz55 günlük bir bekleme dolayısıyla insan her şeyi düşünmeye başlıyor.
evet nihayet haber geldi.Bana 1 hafta içerisinde dönüş yapılacağına dair dönüş geldi arkadaşlar
Hocam size ön sağlık ile alakalı dönüş olursa haber etme şansınız var mı buradan?Mailin içerisinde ek tekil ve kurul tarihimi ekledim ona göre bilgilendirme istedim hangisi için dönüş yaptılar bilemiyorum hocam
Olumsuz geldi hocam maalesefHocam size ön sağlık ile alakalı dönüş olursa haber etme şansınız var mı buradan?
Maalesef bana da olumsuz geldi. Hiçbir ek tektik istenmemişti, olumsuz bir durum belirtilmemişti 30 gün sonra olumsuz geldi. İtirazda bulunmayı düşünüyorsanız irtibatta kalabilir miyiz?Olumsuz geldi hocam maalesef
Hangi tanıdan olumsuz geldi acabaOlumsuz geldi hocam maalesef
Tabi ki hocam buradan nasıl iletişim kuruluyor bilmiyorum ama ulaşma şansınız varsa numaralaşalım. Mail gönderdim ancak itiraz değil sadece sebebinin ek tetkikler olup olmadığını öğrenmek için bu saatten sonra bir şey değişir mi bilemem :/ geçmiş olsun canımız sağ olsunMaalesef bana da olumsuz geldi. Hiçbir ek tektik istenmemişti, olumsuz bir durum belirtilmemişti 30 gün sonra olumsuz geldi. İtirazda bulunmayı düşünüyorsanız irtibatta kalabilir miyiz?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.