Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaslar, üç gün sürecek olan mülakatların ilk günü yapılacak olan genel yetenek boy kilo ve yazılı ingilizce sınavlarının olduğu gün takım elbise giymek şart mı yoksa günlük kıyafetlerle gidebiliyor muyuz?
Merhabalar umarım güzel sonuçlanır, mülakat mailini ne zaman aldınız?Bu arada daha önce THY mülakat tecrübeme dayanarak takım elbisenin daha uygun olacağı görüşündeyim.
Merhabalar bi kaç gün önce aldım teşekkür ederim ve direkt sözlü mülakatlarda takım elbisenin uygun olacağını ben de düsünüyorum fakat bu yazılı sınav ve boy kilo kontrolü olacağı için tam karar veremedim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.