Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
kafanızda konu belirleyip kendi kendinize konuşabilirsiniz hobileriniz,okuduğunuz bölüm,çalıştığınız iş vb.
bunu kabul ederler mi acaba kendisi de soru sormak ister sonucta alakasiz soru soruyor diyenleri falan okudum bende bir yerlerde

bunu kabul ederler mi acaba kendisi de soru sormak ister sonucta alakasiz soru soruyor diyenleri falan okudum bende bir yerlerde
başta kendini tanıtırsın tanıtırken karşı tarafın sorabileceği bilgiler verebilirsin mesela komedi filmi izlemeyi severim dediğinde karşı taraf sana en son hangi filmi izledin,konusu neydi tarzı sorular sorabilirse senin için rahat olur

• Like
Tepkiler: sudd
Siz yönlendiremiyorsunuz sınavı. Kendi soruları var önlerinde ve oradan soruyorlar. Bana sorulan sorular birbirinden farklıydı yani sorunun cevabını veriyorsunuz ardından başka bir soruya geçiyordu.

Bir başka değerlendirmeci belki daha farklı yaklaşır o kısmı bilemiyorum. Siz gidişata göre bakarsınız :)

• Like
Tepkiler: admin
Siz yönlendiremiyorsunuz sınavı. Kendi soruları var önlerinde ve oradan soruyorlar. Bana sorulan sorular birbirinden farklıydı yani sorunun cevabını veriyorsunuz ardından başka bir soruya geçiyordu.

Bir başka değerlendirmeci belki daha farklı yaklaşır o kısmı bilemiyorum. Siz gidişata göre bakarsınız :)
surecim olumlu sonuclandi egitimdeyim tesekkurlerr

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.