Ay bana da geldi mülakat maili salı gününe sizin nasıl geçti gidecektiniz sanırım. Acaba hala süre veriyorlar mı ?Ben de aynı şekilde düşünmüştüm kendim için. Fakat ilan açılır açılmaz başvuranlardanım![]()
Ay bana da geldi mülakat maili salı gününe sizin nasıl geçti gidecektiniz sanırım. Acaba hala süre veriyorlar mı ?Ben de aynı şekilde düşünmüştüm kendim için. Fakat ilan açılır açılmaz başvuranlardanım![]()
Mülakatınız nasıl geçti benimde kilo sorunum var dört gözle yorumunuzu bekliyorumMerhabalar arkadaşlar.
Ben geçen ay görüşmeye gittiğimde 11 kilo için 1 ay verilmişti. Perşembe günü ikinci kez gideceğim. Şu an 2 kilo kadar kaldı. Olabildiğince her şeyi deniyorum. Fakat diyelim ki o gün 1-2 kilo fazla çıktı veya 1. Hatta birkaç yüz gram. Bunu yine de sorun edip elerler mi? Yoksa az kalmış zaten ön sağlık değerlendirmesine kadar da kalanı ver derler mi? Bu durumu yaşayan hiç oldu mu?
Bir de kiloyu ölçerken neden kıyafet ağırlığını çıkarmıyolarlar?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Selamlar, bende pazartesi gideceğim çok heyecanlıyım. 165 cm 76 kiloyum şuan inşallah banada sizin gibi zaman verirler ve tüm aşamaları geçerim sizede başarılar diliyorumMerhabalarrrEvet bugün ikinci görüşmeye gittim. Tüm süreçleri geçerek kurula da girdim ve bugünkü sürecimi tamamlayabildim çok şükür
1 ay önce 80 kilo ölçmüşlerdi, boyum ise 169. Bugün kilom kıyafetli halimle 69.40 çıktı ve geçtiğimi ama sınırda olduğum için vermeye devam etmem gerektiğini söylediler. Sonra kol ve bacaklara detaylı baktılar ve İngilizce kısmına geçtik. İngilizce Öğretmeni olduğum için benim için kolaydı ve olumlu dediler. En son da kurula girdim. İki erkek iki kadın vardı. Hepsi güler yüzlüydü. Bilgi sorusu sormadılar. Beni tanımaya yönelik sorular sordular. Benim açımdan güzel bir kuruldu. 3-4 hafta içinde olumlu olumsuz mail geleceğini söylediler ve bugünkü süreci bitirip binadan ayrıldım. Hala gerçek gibi gelmiyor… Kuruldakiler bile 3 ayda 20 kilo vermeme çok şaşırdılar ve hatta bir tanesi “Nasıl verdin bizle de paylaş” dedi
Hala değiştirilebilecek şeyler için zaman veriyorlar çünkü bir kızın et beni vardı, aldırması için 2 ay zaman verdiler. Kilo için de kiloya göre belli bir zaman veriyorlardır.
@Meltemmmm @Meloha
Harikasın gerçekten inşallah olumlu gelir bu kadar emeğineMerhabalarrrEvet bugün ikinci görüşmeye gittim. Tüm süreçleri geçerek kurula da girdim ve bugünkü sürecimi tamamlayabildim çok şükür
1 ay önce 80 kilo ölçmüşlerdi, boyum ise 169. Bugün kilom kıyafetli halimle 69.40 çıktı ve geçtiğimi ama sınırda olduğum için vermeye devam etmem gerektiğini söylediler. Sonra kol ve bacaklara detaylı baktılar ve İngilizce kısmına geçtik. İngilizce Öğretmeni olduğum için benim için kolaydı ve olumlu dediler. En son da kurula girdim. İki erkek iki kadın vardı. Hepsi güler yüzlüydü. Bilgi sorusu sormadılar. Beni tanımaya yönelik sorular sordular. Benim açımdan güzel bir kuruldu. 3-4 hafta içinde olumlu olumsuz mail geleceğini söylediler ve bugünkü süreci bitirip binadan ayrıldım. Hala gerçek gibi gelmiyor… Kuruldakiler bile 3 ayda 20 kilo vermeme çok şaşırdılar ve hatta bir tanesi “Nasıl verdin bizle de paylaş” dedi
Hala değiştirilebilecek şeyler için zaman veriyorlar çünkü bir kızın et beni vardı, aldırması için 2 ay zaman verdiler. Kilo için de kiloya göre belli bir zaman veriyorlardır.
@Meltemmmm @Meloha
İngilizce mülakatınızda neler konustunuz ? Neler sordular acabaMerhabalarrrEvet bugün ikinci görüşmeye gittim. Tüm süreçleri geçerek kurula da girdim ve bugünkü sürecimi tamamlayabildim çok şükür
@Meltemmmm @Meloha
En az 1 ay verirler diye düşünüyorum benim gibi olursa. Başarılar hepimizeSelamlar, bende pazartesi gideceğim çok heyecanlıyım. 165 cm 76 kiloyum şuan inşallah banada sizin gibi zaman verirler ve tüm aşamaları geçerim sizede başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederimHarikasın gerçekten inşallah olumlu gelir bu kadar emeğine![]()
Mesleğimden, şehrimden, okuduğum şehirden gibi konulardan konuştuk. Ama 3 ayrı İngilizce değerlendirme odası var. Hepsi aynı şeyleri mi konuşuyor bilmiyorum.İngilizce mülakatınızda neler konustunuz ? Neler sordular acaba![]()
Merhaba tebrik ederimMerhabalarrrEvet bugün ikinci görüşmeye gittim. Tüm süreçleri geçerek kurula da girdim ve bugünkü sürecimi tamamlayabildim çok şükür
@Meltemmmm @Meloha
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.