İlk olarak eğitimden bahsedeyim,bizimle ilgilenen sefler, ik, genel sorumlu olan herkes bizi çok sıcak karşıladı.Genel anlamda burda Çelebi baş sorumlu yöneticiler,istasyon seflerini her gün görüyoruz,sohbet ediyoruz. Herkes gerçekten sıcak kanlı, arkadaş gibi yaklaşıyor. Eğitim sabah 9 akşam 5 gibi bitiyor. Önümüzde ki hafta mentör eşliğinde sahada olacağız. İlerleyen zaman da da tek calismaya başlayacağız. Şuan gördüğüm kadarıyla Çelebi'yi size önerebilirim. Sebepler olarak sizde burayı aktif takip ettiğiniz için görüyorsunuz tgs gibi süreçleri uzun tutmuyorlar, benim yaklaşık 1 hafta içinde mülakat öncesi testler, online görüşme ve kurul mülakatı oldu. 2 gün içinde de herkese olumlu olumsuz dönüş yaptılar. 2 gün sonra evrak ve sağlık raporu teslimi oldu. Hafta başı eğitim başladı. Eğitim başladığında iş yeri hekimi bizi gördü tgs gibi e nabiz olayı yoktu. Genel sorular sordu. Sigara kullanıyor musun? Ameliyat geçirdin mi tarzı sorular sonrasında zaten hayırlı olsun diyip doktor kısmı da kapandı yani doktor bekleme süreci de olmadı . Şuan deneyimlerim bu kadar gördüklerim kadarıyla her şey iyi. Bu arada çalışanlar genel anlamda hep genç insanlar,ise part time başlatıp 2 3 ay veya süre uzayadabilir performansa bağlı kadroya alıyorlar yani 6 ay sonra çık gibi bir durumları yok. İşe öyle böyle başlayan ve işini güzel yapan çalışanları kadrolarına alıyorlar. Mülakatta da hep ileri dönük konuşuldu. Demek istediğim part time da olsa başvuru yapın kısa sürede kadroya geçmek burada zor değil. Umarım yararlı olur verdiğim bilgiler