20 Ağu 2024
7
2
0
Arkadaşlar selam. 13 Şubat için davet aldım kurul mülakatı için Pazartesi günü. Yalnız daha önce sol bacağımda bir damar tıkanıklığı gibi durum oldu kan pıhtılaşması. Kan sulandırıcı kullandım ve geçti. E nabızda var birden fazla hastane ziyaretim ancak çok ciddi bir durumum olmadı şu an ise hiç bir problemim yok. Ancak elenme sebebi olduğu yazıyor pdf'de. Yine de gitmeliyim şu an sağlıklı olduğum için sağlık raporunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama geçmişte yaşadığım için hemen elerler mi ? Çünkü kontrollere gittiğimde hiç bir sorun çıkmıyor. Bu konudan dolayı gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Bunun dışında gitmeme durumudna bildirme gibi bir durumumuz var mı yani ulaşıpta katılmayacağımızı söyleme gibi yoksa umurlarında değil mi ?

Öncelikle geçmiş olsun 🙏🏻 bende de aynı rahatsızlıktan vardı, yoğun çalışma temposu ve basınca maruz kalacağım için başka firmanın sağlık kontrolünden elendim. Bence şansını dene belki de sonuçlarına bakıp olumlu diyebilirler. Denemekte fayda var

• Like
Tepkiler: runawaytomars
Öncelikle geçmiş olsun 🙏🏻 bende de aynı rahatsızlıktan vardı, yoğun çalışma temposu ve basınca maruz kalacağım için başka firmanın sağlık kontrolünden elendim. Bence şansını dene belki de sonuçlarına bakıp olumlu diyebilirler. Denemekte fayda var
Teşekkürler. Size de çok geçmiş olsun. Evet bu sebeple elemelerine ne yazık ki diyecek bir şeyimiz olmuyor sizde olduğu gibi. Ancak benim durumum çok ciddi değildi ve son iki senedir kontrollerde hiç bir şey çıkmıyor. Bu süre boyunca da başka işlerde çalıştım 2 satlik uçuşlarda yaptım ve hiç sorun yaşamadım. Yine de gitmeyi düşünyorum bakalım gitmezsem de acaba gitseydim ne olurdu pişmanlığı yaşamak istemiyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: dream of flying

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.