Pozisyon veya İlan Adı
Kadın Şoför

Esraass

Üye
18 Kas 2025
5
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Herkese merhaba
Kadın şoför alımı için tüm mülakatlara katıldım tüm aşamaları geçtim evrakları teslim ettim geçen çarşamba günü (12.11.2025) olumlu olursa yarın arayacağız olumsuz olursa sms gelecek diye söylendi ama henüz bir haber gelmedi bekleyen varmı benim gibi?

Merhaba bende henüz haber yok malesef beklemekteyim. Haber alan olumlu yada olumsuz varmı acaba

Bekliycem artık evrakları bıraktığımız gen müdürlüğü aradım net birşey söylenmedi beklemede kalın dendi
Evet bende aradım olumlu olumsuz geri dönüş yapılacaktır denildi. Neyse bekleyeceğiz artık hayırlısı olsun hepimiz için bir cevap aldıpımda yazacağım.

• Like
Tepkiler: ertürk
Herkese merhaba
Kadın şoför alımı için tüm mülakatlara katıldım tüm aşamaları geçtim evrakları teslim ettim geçen çarşamba günü (12.11.2025) olumlu olursa yarın arayacağız olumsuz olursa sms gelecek diye söylendi ama henüz bir haber gelmedi bekleyen varmı benim gibi?

Merhaba beni bugün aradılar Eğitim için p. Tesi başlıyor sizide aradılar mi?
Merhaba hayırlı olsun evet bugün arandım şükür pazartesi eğitim başlıyor hepimize hayırlı olsun inşallah ☺ pek müsait değildim sonrada ulaşamadım saat 9 atatürk havalimanı denildi dimi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.