Pozisyon veya İlan Adı
Kadın şoför

tugce777

Üye
15 Eki 2025
8
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Bu sabah olumlu bir dönüş aldım mesaj attılar daha sonrasında istenilen bazı evrakların olduğunu ve teslim etmem gerektiğini göndermişler fakat tarih yazmıyor ve insan kaynaklarının telefonuna ulaşamıyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz

Bu sabah olumlu bir dönüş aldım mesaj attılar daha sonrasında istenilen bazı evrakların olduğunu ve teslim etmem gerektiğini göndermişler fakat tarih yazmıyor ve insan kaynaklarının telefonuna ulaşamıyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz
Yerinizde olsam belgeleri en geç Çarşamba gününe kadar götürürdüm. Kesin tarih almak istiyorsanız istihdam@tgs.aero mail adresine bir mail atın ancak çok nadiren dönüyorlar. En iyi yöntem direkt mülakata gittiğiniz yere gidip bilgi almak gibi gözüküyor.

• Like
Tepkiler: tugce777
Yerinizde olsam belgeleri en geç Çarşamba gününe kadar götürürdüm. Kesin tarih almak istiyorsanız istihdam@tgs.aero mail adresine bir mail atın ancak çok nadiren dönüyorlar. En iyi yöntem direkt mülakata gittiğiniz yere gidip bilgi almak gibi gözüküyor.
Normalde hep tarihte yazarlardı ama bu sefer tarih yok ben de paniğe kapıldım ve çünkü bugün hastane işlerim falan var o yüzden merak ettim mail attım ama henüz bir dönüş alamadım o yüzden çok şu an stresliyim

Normalde hep tarihte yazarlardı ama bu sefer tarih yok ben de paniğe kapıldım ve çünkü bugün hastane işlerim falan var o yüzden merak ettim mail attım ama henüz bir dönüş alamadım o yüzden çok şu an stresliyim
Tüm aşamaları geçip işe alınmaya hak kazanmışsınız, tebrik ederiz. Streslenmenize hiç gerek yok. Kesin bir tarih yazmamaları sizin probleminiz değil. Dediğim gibi en geç Çarşamba günü, mesai saati sonuna kadar teslim edin bence. Kariyer hayatınızda başarılar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.