Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
merhaba benim deneyimimde odaya thynin belirledigi dovme yara izi sablonu asiliydi ve bu beyaz yerlerde dovmesi olan var mi diye sordular sadece,yani yoksa bir sey demenize gerek yok ,beserli almislardi bizi,gogus kisminda dovmesi olan bi kiz vardi o elenmisti kapali bolgedeydi onunki ama onden uc dugme acilinca gorunuyor diye elendi maalesef
Şablon internet sitesindeki yayınladıklarıyla ayni mi

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18553
Şablon internet sitesindeki yayınladıklarıyla ayni mi
evet aynisi ,sorun llabilecek yerdeyse kesinlikle soylemeyin yani beyaz bolgede oldugunu dusundum diyin bence cunku eliyorlar direkt ,dedigim gibi etek giyerseniz tammen soyunmazsiniz corabi cikarttirirlar ve gomlek ya cok kisa kollu genis olsun ya da tamamen kversize olsun dugmelerinizi acarsiniz gorunen yerlere bakarlar

Merhaba,benim de sağ ayak bileğim de kelebek dövmesi var mülakata girmeden sildirmeyi planlıyorum,göğüs kısmımda köprücük kemiği altında 2 tane dövmem var gömlek giydiğim takdirde düğme açmama rağmen belli değil ama riske atmak istemiyorum onları da sildirmeli miyim sizce?bir de gömlek ve etek giyip gitmemiz halinde yine de kendi kıyafetlerini mi giydirip kontrol sağlıyorlar?

Merhaba,benim de sağ ayak bileğim de kelebek dövmesi var mülakata girmeden sildirmeyi planlıyorum,göğüs kısmımda köprücük kemiği altında 2 tane dövmem var gömlek giydiğim takdirde düğme açmama rağmen belli değil ama riske atmak istemiyorum onları da sildirmeli miyim sizce?bir de gömlek ve etek giyip gitmemiz halinde yine de kendi kıyafetlerini mi giydirip kontrol sağlıyorlar?
merhaba,etek giyildiğinde kendi kıyafetlerini giydirmiyorlar ama gömlek darsa eğer çıkartılabiliyor,ayaktaki silinmiş olmalı,benim girdiğim gün kadın adayın dövmesi sizin dediğiniz yerdeydi ve önden üç düğme açıp gömleği sağdan ve soldan aynı anda açtılar ve göründüğü için çekiştirilince elenmişti aday:/

Yaaa çok üzüldüm buna :( nasıl Bi çözüm bulabiliriz peki onları da mı sildirmem lazım ama cok zaman alır :( bol bi gömlek mi giymeli? Ben bugün gönderdim belgeleri bu arada vaktim var diye umut ediyorum:( evde bi deneme yapayım bol gömlekle,soldan ve sağdan derken nasıl açtılar?

Yaaa çok üzüldüm buna :( nasıl Bi çözüm bulabiliriz peki onları da mı sildirmem lazım ama cok zaman alır :( bol bi gömlek mi giymeli? Ben bugün gönderdim belgeleri bu arada vaktim var diye umut ediyorum:( evde bi deneme yapayım bol gömlekle,soldan ve sağdan derken nasıl açtılar?
her iki taraftan da aynı anda çektilet superman hareketi var ya gömleği yırtıyor aynı o şekildeydi,sildirmenizi isteyebilirler görünüyorsa o şekilde,dövme konusunda çok dikkatliler:/

O zaman şansım inanın çok az benim çok üzüldüm buna,tamamen de silinir mi peki şimdiden başlasam?siz geçmiş miydiniz?

Birde bu konuda hiç İnsiyatif sağlamıyorlar mi?2. Bi şansımız olmalı die umuyorum:))

her iki taraftan da aynı anda çektilet superman hareketi var ya gömleği yırtıyor aynı o şekildeydi,sildirmenizi isteyebilirler görünüyorsa o şekilde,dövme konusunda çok dikkatliler:/
Neden böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum of ya. Üniforma çok mu kayık yaka, bütün ense açıkta mı, gerçekte hiç öyle görünmüyor:/ örnek resim yayınladıklarında da anlam veremedim. Benimde ensemde, ama yinede gidip şansımı deneyeceğim.. içimde uhte kalır nasıl olsa eleneceğim diye gitmezsem…

Bende sizle aynı fikirdeyim inanın,ama belki şans bizden yana olur sorun çıkmaz bi ümit🥹🙏🏽

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.