Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu, cadet pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
30 Ara 2025
10
9
0
Meslek
Akademik
Daha önce baska is yerinden kotu bir sgk kodu olup 46 mesela ve thy de ise girenler var mi ya da duydugunuz? Yazin harcligim icin calistigim bir petrolde 2 ayin sonunda 46 kodu ile cikarildim grdigim yerin patronu kendisi kirmizi bultende aranan biriydi dolandirici biri ve savciliga suc duyurusunda da bulundum ama hicbir geri donus olmadi kod hala duruyor ozek avukat da tutacak param yok birkac sene daha en azindan ve cok uzuluyorum 3 4 sene sonra bende thy ozellikle asiri istiyorum hem kabin hem cadet ama bu kod beni sikintiya ugratirmi? Yoksa istiraklerden alinan kodlar mi onemli sirketler icin? Gercek asiri moralim bozuk kodu nasil sildireceğim etrafiniz da boyle bi durum yasayan var mi resmen haksiz yere 46 kodu yedim elimde tum ss ler mevcut ama savcilikta ifade vermeme ragmen bir donus olmadi...

Hocam çok bilmemekle birlikte, daha önce benzer başlıkları okuduğum kadarıyla artık thy bakmıyormuş sgk kodlarına. Ama daha önceden önem arz ediyormuş. Biraz geçmiş konulardaki başlıklara bakarsanız orada arkadaşlar aynen bu şekilde yazmış ama tabi net bir bilgim yok. Duyumlara göre cevap verdim.

Hocam çok bilmemekle birlikte, daha önce benzer başlıkları okuduğum kadarıyla artık thy bakmıyormuş sgk kodlarına. Ama daha önceden önem arz ediyormuş. Biraz geçmiş konulardaki başlıklara bakarsanız orada arkadaşlar aynen bu şekilde yazmış ama tabi net bir bilgim yok. Duyumlara göre cevap verdim.
Tesekkur ederim o basliklari nasil bulucam arama yerine anahtar kelime yazdim ama o konulari bulamadim umarim iştirak disindakileri onemsemiyordur:/

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.