Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Nnggnn

Üye
12 Kas 2025
33
9
5
Meslek
Kabin
Merhaba ön sağlık muayenesinden kaç gün içinde dönüş aldınız acaba?

Ben de kuruldan 4 gün sonra ön sağlık mailini aldım. Dün öğlen girdim şu an sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım.

2 sene önce bel ağrısı için doktora gitmiştim tanı konmadı ama dün muayenede doktor mr görüntümü inceledi sanırım belde ve boyunda fıtıklaşma tarzında bir şey söyledi umarım olumsuz yanıt almam :(

2 sene önce bel ağrısı için doktora gitmiştim tanı konmadı ama dün muayenede doktor mr görüntümü inceledi sanırım belde ve boyunda fıtıklaşma tarzında bir şey söyledi umarım olumsuz yanıt almam :(
Ben bunun gibi ön tanılar için yanımda o tarihe ait test raporlarını götürmüştüm. Değerlerin genel olarak normal olduğunu göstermek için, veya durum hakkında hiç ilaç kullanmadığımı (tabii sadece e nabızda adıma reçetelenmiş bir şey olmadığı taktirde) belirtmiştim. Bir sorun çıkmadı çok şükür. Ama sizdeki durum da düzenli egzersiz gibi şeylerle atlatılabilecek bir durumsa veya sorun çekmediğiniz bir şey ise ben sorun olacağını sanmıyorum. Bana da cevap öğleden sonra gelmişti.
Umarım gönlünüzce bir sonuç alırsınız, hakkınızda hayırlısı olsun 🙏 sürecinizde başarılar :)

Evet normalde sorun yaşamadığım bir durum ve tanı konmadığı için sorun yaratmaz diye düşündüm. Ek tetkik de istenmedi umarım sorun olmaz. Çok teşekkür ederim. Peki şu an ne aşamadasınız sağlık raporunuzu da aldınız mı?

Merhabalar, ben de dün ön sağlık muayenesine girdim ve bugün yarım saat kadar önce bir sonraki aşama SHGM raporu için aşama bilgilendirme maili aldım. Umarım size de gün içinde dönüş yaparlar. Sevgiler

• Like
Tepkiler: sugibiakan
Evet ben de dönüş aldım az önce tebrik ederim :) sağlık raporunu yarın alsam işe giriş muayenesi 25 kasımda bir sorun olur mu? Yani herhangi bir tarih var mı rapor için bilginiz var mı

Evet ben de dönüş aldım az önce tebrik ederim :) sağlık raporunu yarın alsam işe giriş muayenesi 25 kasımda bir sorun olur mu? Yani herhangi bir tarih var mı rapor için bilginiz var mı
benim de işe giriş muayenem 24ünde yarın veya cuma hastaneye gidicem aynı gün rapor çıkıyor dendi sorun olacağını sanmam, tebrik ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.