Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
8 Tem 2026
11
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar bugün Pegasus içim mülakatlara gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi İngilizce yazılı ve sözlü mülakat detaylı 🙏🏼

merhaba, bugün sözlü mülakat olmadı. sadece boy-kilo, şirket tanıtımı ve genel yetenek-ingilizce sınavları vardı. ingilizce çok kolaydı, sorular genel olarak kısaydı. genel yetenek için ben bu sitedeki soruları çözmüştüm; çok benzerleri çıkmıştı.

merhaba, bugün sözlü mülakat olmadı. sadece boy-kilo, şirket tanıtımı ve genel yetenek-ingilizce sınavları vardı. ingilizce çok kolaydı, sorular genel olarak kısaydı. genel yetenek için ben bu sitedeki soruları çözmüştüm; çok benzerleri çıkmıştı.
Merhaba umarım bir sonraki sürecinizde aynı şekilde ilerler. Çok sevindim adınıza benimde B1 seviye İngilizcem. Mantık sorularını benimle de paylaşma şansınız var mı?

Çok teşekkür ederim. Umarım sizin de her şey istediğiniz gibi olur. Soruları ben direkt olarak paylaşamıyorum. Havapersonel'den bir aylık premium alınca sorular açılıyor, 8 adet test var; onlar çok yardımcı olmuştu.

Çok teşekkür ederim. Umarım sizin de her şey istediğiniz gibi olur. Soruları ben direkt olarak paylaşamıyorum. Havapersonel'den bir aylık premium alınca sorular açılıyor, 8 adet test var; onlar çok yardımcı olmuştu.
Çok teşekkür ederim tekrardan çok sağ olun 🌸🌸🌸🫶🏻🫶🏻

• Like
Tepkiler: oscarleekim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.