Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
kendi adıma süreç beni çok yordu 2 senedir yhm olarak çalılıyorum ve 1 senelikte turizm de hizmet deneyimim mevcut ilk olarak hizmet sektörü deneyiminiz yeterli değil dendildi itiraz ettim kabul edilmedi sonra tekrar davet ettiler sonra herşeyi geçip yedeklere eklendim ve şimdide alımlar durdu hayırlısı diyorum 😀

kendi adıma süreç beni çok yordu 2 senedir yhm olarak çalılıyorum ve 1 senelikte turizm de hizmet deneyimim mevcut ilk olarak hizmet sektörü deneyiminiz yeterli değil dendildi itiraz ettim kabul edilmedi sonra tekrar davet ettiler sonra herşeyi geçip yedeklere eklendim ve şimdide alımlar durdu hayırlısı diyorum 😀
Bende aynı durumu yaşadım malesef 5 yıldır YHM olarak çalışıyorum, Yeterli değil dendi neyse dedik diğer alımlara başvururuz tekrar bi umut ile geri değerlendirme maili atılar yedek olduk şimdi ise alımlar durdu hiçbir fikrim olmadanda bekliyoruz 😂

Son iki üç yılda hostes olan arkadaşlarım sürekli olarak işe giriş süreçlerinin 7-10 ay sürdüğünü ifade ediyorlar. Ben açıkçası çok da telaş yapılmaması gerektiği kanaatindeyim.

Son iki üç yılda hostes olan arkadaşlarım sürekli olarak işe giriş süreçlerinin 7-10 ay sürdüğünü ifade ediyorlar. Ben açıkçası çok da telaş yapılmaması gerektiği kanaatindeyim.
Evet dediğiniz gibi oluyor tam olarak, arkadaşlarım geçen yıl bende dahil tüm süreç 10 ayı buldu. Şimdi ise benim girdiğim ilanla birlikte 10. ayıma giriyorum daha’da uzayacak gibi zaten

Ben de şu anda çalıştığım işte bu koşullarda daha fazla çalışmak istemiyorum. Geçen sene ağustosta başvuru yaptım, hala daha haber bekliyorum. Şubat sonu Southwindden mülakata çağırdılar, fakat Nisan - Eylül arası uçuş ekibinin kurumlar arası geçiş yapmasının yasak olduğunu öğrendim ve Southwinde alınıp THY de bu dönemde çağırırsa oradaki hakkımı kaybetmeyeyim diye Southwinde mülakata gelemeyeceğimi ilettim. THY çok daha iyi sonuçta, bir tercih yapmam gerekiyordu. Bir ofis işinden çıkıp başka ofis işine de geçmek istemiyorum, koşullar, maaşlar birbirine yakın oluyor genelde. Başka km ilanına başvurmaya da çekiniyorum belirsizlikten. Elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz aylardır, gerçekten çok yordu bu kadar uzun süreli belirsizlik, kaldı ki çağırdıklarında bile hala sağlıktan elenme ihtimalimiz var. Bir an önce netleşse de hayatımızı ona göre şekillendirsek.

• Like
Tepkiler: busratta ve sunny
Ben de şu anda çalıştığım işte bu koşullarda daha fazla çalışmak istemiyorum. Geçen sene ağustosta başvuru yaptım, hala daha haber bekliyorum. Şubat sonu Southwindden mülakata çağırdılar, fakat Nisan - Eylül arası uçuş ekibinin kurumlar arası geçiş yapmasının yasak olduğunu öğrendim ve Southwinde alınıp THY de bu dönemde çağırırsa oradaki hakkımı kaybetmeyeyim diye Southwinde mülakata gelemeyeceğimi ilettim. THY çok daha iyi sonuçta, bir tercih yapmam gerekiyordu. Bir ofis işinden çıkıp başka ofis işine de geçmek istemiyorum, koşullar, maaşlar birbirine yakın oluyor genelde. Başka km ilanına başvurmaya da çekiniyorum belirsizlikten. Elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz aylardır, gerçekten çok yordu bu kadar uzun süreli belirsizlik, kaldı ki çağırdıklarında bile hala sağlıktan elenme ihtimalimiz var. Bir an önce netleşse de hayatımızı ona göre şekillendirsek.
Çok iyi anlıyorum şuan hemen hemen herkes aynı durumda en azından olacak veya olmayacak gibi bir bilgilendirme gelse devam etsek yarın bir iki açıklama olabilir fuarda havacılık sayfalarında paylaşım yaparlar zaten ama bizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum işe alım müdürleri fuarda konuşmacıymış

• Like
Tepkiler: melike07
OLAN FUARDA HERHANGİ BİR AÇIKLAM GELMEDİ SANIRIM

• Like
Tepkiler: Kmadayı77

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.