Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

mugetsu

Üye
4 Eyl 2025
15
5
0
Meslek
Kabin
Biliyorsunuz geçenlerde hizmet sektörü deneyimliler için thy sitesindeki tüm belgelerinizi silin sadece sigortayı koyun maili geldi. Ben yine hata yapmıyim diye mail attım ama geri dönüş almadım daha.
Sitedeki özgecmis eklentileri adı altında zamanında yüklediğimiz bir sürü belgeyi sildiniz mi sizde?

“Öz geçmiş Eklentileri” adlı bir konu daha vardı ve bu durumu yaşayan adaylar deneyimlerini paylaşmış. O konuya daha fazla yorum okumak için bakabilirsin. Ben dahil çoğu kişi bütün belgeleri silip sadece güncel SGK dökümünü yükledi. Eğer sana THY geri dönüş yaparsa aldığın cevabı buraya yazarsan çok iyi olur. Hepimize faydası dokunur.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18553
Biliyorsunuz geçenlerde hizmet sektörü deneyimliler için thy sitesindeki tüm belgelerinizi silin sadece sigortayı koyun maili geldi. Ben yine hata yapmıyim diye mail attım ama geri dönüş almadım daha.
Sitedeki özgecmis eklentileri adı altında zamanında yüklediğimiz bir sürü belgeyi sildiniz mi sizde?
Özgeçmiş Eklentileri bölümüne yüklediğiniz tüm belgeleri hiçbir şey kalmayacak şekilde sizden istenildiği gibi silin ve sadece sizden istenilen belgeyi sisteme düzgün ve istenilen biçimde yükleyin. Korkmayın, sürecinizin olumlu ilerlemesi durumunda silmiş olduğunuz tüm belgeleri yeniden yüklemeniz istenilecek.

• Like
Tepkiler: mugetsu ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.