Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

KaanKK

Üye
29 Haz 2026
3
0
0
Meslek
Kabin
Herkese selamlar, 4 Mart 2026 da Pegasus tarafından sağlık beyanı formu gönderilmişti bu beyanın doldurulmasının ve uygun görülmesinin ardından süreç devam edecek size mail gelecek denmişti lakin herhangi bir mail gelmedi, gelen arkadaşlar var mıdır?Yoksa sağlık beyanım mı kabul görmedi?

Herkese selamlar, 4 Mart 2026 da Pegasus tarafından sağlık beyanı formu gönderilmişti bu beyanın doldurulmasının ve uygun görülmesinin ardından süreç devam edecek size mail gelecek denmişti lakin herhangi bir mail gelmedi, gelen arkadaşlar var mıdır?Yoksa sağlık beyanım mı kabul görmedi?
Merhaba ben de 3 Mart 2026 tarihinde sağlık beyanı iletmiştim benim tarafıma iki üç gün önce dönüş oldu, olumsuz olsa olumsuz diye mail gelirdi bence umudunuzu kesmeyin 🙏🏼

Peki sağlık beyanından başka bir şey doldurmuş muydunuz bana sadece sağlık beyanıyla alakalı gelmişti onu doldurdum başka bir şeyde yapmadım.Herkese 2 3 gün önce geri dönüş maili gelmiş ama bana bir dönüş yok merak ettim

Hayır. Sağlık beyanını onayladım o kadar.

• Like
Tepkiler: KaanKK
Ben de
Peki sağlık beyanından başka bir şey doldurmuş muydunuz bana sadece sağlık beyanıyla alakalı gelmişti onu doldurdum başka bir şeyde yapmadım.Herkese 2 3 gün önce geri dönüş maili gelmiş ama bana bir dönüş yok merak ettim
Bende de aynı ama ben sağlık beyanını 23 Mart 2026'da doldurdum ve bir dönüş alamadım. Umarım bir an önce dönerler☹️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.