Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ilk davet maili boy kilo olcumu ve ingilizce-genel yetenek testi icin oluyor. oncesinde maaslar ve surec hakkinda bir sunum yapiliyor sonrasinda herkesin tek tek boyu ve kilosu olculuyor. daha sonra kalan adaylarla yazili test yapiliyor. ingilizce testleri benim icin oldukca kolaydi. B1 seviye oldukca yeterli olur diye dusunuyorum. genel yetenekte de sayisal ve sozel mantik sorulari var. yanlis hatirlamiyorsam 1.30 saat civari sureniz oluyor. yanlis olmasin. sonrasinda 2 gun sonra yuzyuze mulakat icin mail gelmisti ingilizce. bu sekilde.

ilk davet maili boy kilo olcumu ve ingilizce-genel yetenek testi icin oluyor. oncesinde maaslar ve surec hakkinda bir sunum yapiliyor sonrasinda herkesin tek tek boyu ve kilosu olculuyor. daha sonra kalan adaylarla yazili test yapiliyor. ingilizce testleri benim icin oldukca kolaydi. B1 seviye oldukca yeterli olur diye dusunuyorum. genel yetenekte de sayisal ve sozel mantik sorulari var. yanlis hatirlamiyorsam 1.30 saat civari sureniz oluyor. yanlis olmasin. sonrasinda 2 gun sonra yuzyuze mulakat icin mail gelmisti ingilizce. bu sekilde.
Çok teşekkürler zaman ayırıp yazdığın için en azından kafamızda birşeyler şekillendi. Hala bekliyorum işten ayrılacaktım sırf bu sürece odaklanmak için şimdi ise kafam karıştı acaba olmayacak mı diye düşünmeye başladım çünkü hala haber yok :/

Olmadı muhtemelen mayıs haziran bulur
16 martta sağlık beyanı atıldı daha sonrasında dönüş olmadı sosyal medyaya düşen haberlerde küresel kriz yüzünden bir cok firma süreçleri durduğunu acıklamıstı umarım böyle bir durum yoktur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.