Pozisyon veya İlan Adı
THY / PEGASUS / Tırnak Morarması
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Nis 2024
27
4
35
Meslek
Kabin
Arkadaşlar selam bu hafta kabin memuru mülakatım var, Elimi Demirkapı'ya sıkıştırdığım için baş parmağım morardı ve gün geçtikçe tırnağım yenileniyor ve morluk azalıyor. Merak ettiğim şey bu mor tırnakmdurumu kabin memuru mülakatlarında sıkıntı oluyor mu? Ne yapmam lazım? Daha önce tecrübe eden oldu mu?

Arkadaşlar selam bu hafta kabin memuru mülakatım var, Elimi Demirkapı'ya sıkıştırdığım için baş parmağım morardı ve gün geçtikçe tırnağım yenileniyor ve morluk azalıyor. Merak ettiğim şey bu mor tırnakmdurumu kabin memuru mülakatlarında sıkıntı oluyor mu? Ne yapmam lazım? Daha önce tecrübe eden oldu mu?
Boy kilo ölçümünde ne olduğunu sorarlar. Gördüğüm kadarıyla geçici şeyleri önemsemiyorlar. Durumunu kısa ve öz şekilde söyle. Ben odadayken eğitim süresince bunların takip edildiğini söylemişlerdi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.