şimdi çıktım görüşmeden. sizin için kendimi feda ettim

bu vireup ı araştırmıştım ben adamlar yapay zeka ile aslında mülakata katılan kişinin ingilizce yeterliliğini ölçüyor. daha öncede ya bu başlıkta ya da farklı bir başlıkta birkaç arkadaşta bahsetmişti bu konudan. yapay zeka belli düzeyde sizin söylediğiniz cümleler içerisinde ki telaffuzu değerlendiriyor. kelimeye göre de aslında seviyenizi ölçüyor. Örnek olarak apple veya pencil derken A2 vs ise description derken onu telaffuz ederken seviyeniz B2 oluyor gibi düşünebilirsiniz.
Peki ben sınavda ne yaptım ? bana sorulan sorulardan biri şehirle ilgili şansınız olsa hangi şehri seçerdiniz yaşamak için ? istanbul da yaşadığım için aklıma gelen istanbulla ilgili herşeyi söyledim arada salladıgım şeylerde oldu mesela herşey yüzde yüz değildi ama bişiler söyledim diyebilirim.
Diğer soru da en sevdiğiniz film kategorisi sorusu geldi ben en sevdiğim kitaptan bahsettim.
yapay zeka sorusu geldi o an aklıma yeterli düzeyde birşey gelmediği için oturdum kendimden bahsettim

stress sorusu vardı yaşadıgım bir anıyı anlattım eskiden caliştigim yerde başima gelen bir olaydan felan bahsettim.
hiçbir soruda takılmadım veya ıhlayıp mıhlamadım. muhtemelen geçerim diye düşünüyorum fakat sağlıkla ilgili kuruldan kalacagim için belki de biraz rahattım o yüzden salladım diyebilirim cevapları. bu cevapların toplanıp THY IK sı tarafından da kontrol edildigini zannetmiyorum. Adamlar zaten bu görüşmeleri yapmak istemedikleri için VireUp ile anlaşmışlar biz bakmayacağız kardeşim siz yöneteceksiniz bu süreçleri demek için yani. bana göre Vireuptan istedikleri ingilizce konuşma yetkinligi olan adayları sen bana yönlendir o kadar. diğer türlü çok saçma olurdu cünkü.
Sağlıkla ilgili şöyle bir problemim var. bağırsağımdaki bir enfeksiyondan kaynaklı uzun zaman kilo alamama problemi yaşadım bununla ilgili doktora gittim enfeksiyon var denildi tedavi başlatildi 1.76 boy 65 kilodan. şuan 80 kiloya geldim. istedigim kiloya ulaştım fakat enabızda bir sürü şey var cerrahi gastrointestinal girişimlerden tedavilere vs buradan geçirmezler beni diye düşünüyorum