Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Jdjgo

Üye
2 Eyl 2025
37
3
5
Meslek
Kabin
Aralık başından beri çoğumuz kurul sonucunu bekliyoruz yılbaşından sonra da açıklanır diye düşündüm ama hâlâ bir dönüş yok herhangi bir dönüş alan var mı¿

Aralık başından beri çoğumuz kurul sonucunu bekliyoruz yılbaşından sonra da açıklanır diye düşündüm ama hâlâ bir dönüş yok herhangi bir dönüş alan var mı¿
Bende de saymayı bıraktım ama 40 olmuştur bir dönüş almadım geçen hafta sabrınız için teşekkür ederiz en kısa zamnda size döneceğiz maili aldım o kadar

• Like
Tepkiler: tokito
Geçen yıl bu zamanlarda girip +60 günde geri dönüş alanlar olmuş. Kabin memuru kurulları 12.01.2026 da tamamlanacakmış, kendi sitesinde yazmışlar. Benim beklentim 19 u olan hafta dönme ihtimalleri var en erken girenlerden itibaren. Geçen yıl da kurula girişe göre geri dönüşler yapılmış

Daha 7 ocakta benim kurul mülakatı var , o zaman bizim sonuçlar Şubat sonunu bulur heralde 🙄

Eğer olumlu ya da olumsuz yönde bir mail almadan 30 günü aşkın süredir bekliyorsanız süreciniz yüksek ihtimalle olumlu sonuçlanmıştır, sadece size tebliğ edilmeden önce eğitim müsaitliğinin sağlanması bekleniliyordur. Şuan one team ve recurrent eğitim programları mevcut. Sürecinizin fazla uzayacağını sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Eğer olumlu ya da olumsuz yönde bir mail almadan 30 günü aşkın süredir bekliyorsanız süreciniz yüksek ihtimalle olumlu sonuçlanmıştır, sadece size tebliğ edilmeden önce eğitim müsaitliğinin sağlanması bekleniliyordur. Şuan one team ve recurrent eğitim programları mevcut. Sürecinizin fazla uzayacağını sanmıyorum.
Hocam merhaba Cadet içinde durum aynı mıdır sağlık maili alanlar için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.