Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Kabin Memurluğu
Merhaba, sağlık sürecini nasıldı acaba anlatır mısınız? Ne kadar sürdü ve ne kadar süre sonra olumlu yanıt aldınız acaba?
Merhaba ben raporumu zaten thy icin onceden almistim yaklasik 20 gunluk bir rapordu icinde ek tetkiklerde bulunuyordu hepsini goturdum ek tetkiklerle alakali bir kac soru ve daha once hastane yatisi uzun sure ilac kullanimi vsvs oldu mu diye sordu sonrasinda insan kaynaklarindan mail bekle dedi 2 saat sonra olumlu maili geldi odada 5 10 dkka maks durmusumdur cok ciddi bir saglik sorununuz yoksa endiselenmenizw gerek yok ancak forumda hep pegasusun thy'ye kiyasla saglik konusunda daha rahat oldugunu dusunen kisi cok fazla bir yere kadar dogru olabilir ama kullanilan ilaclara asiri derecede dikkat ediyorlar bir arkadasim üzerinden 6 sene gecmis olmasina ragmen e nabizinda antidepresan ilaci gozuktugu icin olumsuz donus aldi malesef ayni sekilde kurulda eger bu tarz gecmisiniz varsa olumsuz sonuclanir diye de bizzat soylediler o yuzden🙏🙏 gerisini dusunmek size kalmis

Merhaba ben raporumu zaten thy icin onceden almistim yaklasik 20 gunluk bir rapordu icinde ek tetkiklerde bulunuyordu hepsini goturdum ek tetkiklerle alakali bir kac soru ve daha once hastane yatisi uzun sure ilac kullanimi vsvs oldu mu diye sordu sonrasinda insan kaynaklarindan mail bekle dedi 2 saat sonra olumlu maili geldi odada 5 10 dkka maks durmusumdur cok ciddi bir saglik sorununuz yoksa endiselenmenizw gerek yok ancak forumda hep pegasusun thy'ye kiyasla saglik konusunda daha rahat oldugunu dusunen kisi cok fazla bir yere kadar dogru olabilir ama kullanilan ilaclara asiri derecede dikkat ediyorlar bir arkadasim üzerinden 6 sene gecmis olmasina ragmen e nabizinda antidepresan ilaci gozuktugu icin olumsuz donus aldi malesef ayni sekilde kurulda eger bu tarz gecmisiniz varsa olumsuz sonuclanir diye de bizzat soylediler o yuzden🙏🙏 gerisini dusunmek size kalmis
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🙏🏻

Merhaba,
Kurul mülakatından sonra sonucu olumsuz olup buna göre mail almış birileri oldu mu peki hiç bildiğiniz? Ben kurul mülakatında bahsettim antidepresanı fakat bu aşamada mı elenme sebebi oluyor yoksa buna sağlık aşamasında mı bakıyorlar anlayamadım.

çok riskli gerçekten nasıl karar vereceksiniz🥹 2 kuruldan geçebilmek büyük başarı bence onu da hesaba katmalıyız.. ben thy kuruldan elendim bu yüzden size sormak istiyorum nasıl bi duruş sergilemeliyiz ben gerçekten her şeye çok dikkat etmiştim duruş oturuş kalkış ses tonu cevaplar vs sizin her iki şirkette kurul mülakatınız nasıl geçti neler sordular çalışma geçmişiniz var mı özel olmazsa anlatabilir misiniz rica etsem bir dahaki sefere daha dikkatli olabilmem için soruyorum 😢
Merhaba oncelikle tesekkur ederimmm calisma deneyimim yaklasik 5 ay kadar okulumdan mezun olmadan 1 ay oncesinde calismaya basladim diyebiliriz musteri memnuniyetini her seyden fazla on planda tutan bir kozmetik firmasinda calisiyordum o yuzden isime baya yaradigini soyleyebilirim mulakatlarda o an calistigim is hakkinda sorular geldi bireysel prim sistemi ile calisiyorduk bunun mevzusu acildi ve genelde buradan ilerledi muhabbet musterilerle ve ekip arkadaslarimla yasananlar konusuldu biraz bireysel prim oldugu icin herkes musteri calmaya calisiodur ekip arkadaslarinla bu konuda tartistiniz mi hic boyle bir durum gerceklesti mi diye bir soru yoneltildi sira seklinde ilerledigimizi ama yinede oyle durumlarin yasanabildigini soyledim naptin peki dediler dedim bir sey yapmadim😂😂 musterinin onunde asla mevzusunu acmayacagimi hem disariya kotu yansiyacagini hemde ben bir musteri olsam hosuma gitmeyecegini o yuzden musteri gittikten magazada sadece biz kaldiktan sonra ekip arkadasima durumu anlatirim baktim bu olay sürekli tekrarlaniyor mudurum ile konusurum dedim sonrasinda musteri ile musteriyi ikna etmen gereken bir olay yasadin mi tarzinda konusma gecti yaşadığım icin durumla nasil basa ciktiysam aynisini anlattim iste sinirli musteriyi nasıl sakinlestirebilirsin musteriyi alttan alip sürekli dinleyip daha cok konusturarak aslinda siz onunla konustukca bir şekilde siniri azaliyor ve musteri acilio tarzinda bisiler anlattim ettim cok uzun oldu bu mesajda ztn oyle yani genel olarak assagi yukarı ayni seyler konusuldu sadece thy mulakatinda ekstra olarak gecen senede kurula kadar gelmistim ama elenmistim bunun mevzusu acildi sence neden elendin ve gecen senedwn bu zamana kendine ne kattigini dusunuyorsun tarzinda sordular iste gecen sene hala ogrenciydim herhangi bir is tecrubem yoktu bir kisi bana bir sey soylediginde kisisel olarak algilardim ustune cok dusunurdum ama su an oyle degilim az da olsa is tecrubem mevcut musterilerle ic iceyim artik calismaya baslayinca olaylari kisisel algilamamaya basliyorsun karsindaki kisi kotu gun gecirip sana patlio olabilir baskasinda sinirlenip sinirini senden cikarmaya calisiyor olabilir karsindaki kisiyi tanimiyorsun ve bi daha gormeyeceksin o yuzden olayi kisisel algilanmani gerektirecek bir durum yok gibi gibi konustum ole su an yazinca çok karmasik sacma gelio olabilir ama assagi yukarı boyle ilerledi kurul mulakatlarim ve sunuda soyleyeyim gecen gun tiktokta bir yorum gordum iste musterinin biri seninle inatlasiyor sen naparsin tarzinda bir soru sorulmus kurul mulakatinda karsidaki kiside bende inatlasirim cok inatciyim tarzinda bir cevap vermis sonrada kurul mulakatindan elendim sizce neden demis😭😭😭😭 boyle bisi yapmayin asla her zaman herrr zaman oyle dusunmuyorsaniz bile musteri odaklı olcaksiniz malesef sizden once musteri haklidir bu mantigi dogru olmasa bile benimsemek gerekiyor biraz ve kurulunuz olumsuz sonuclandi diye uzulmeyin seneye tekrar denersiniz benimde ilk kurulum olumsuzdu thyde su an thyde egitime baslayacak arkadasiminda olumsuzdu o yuzden pes etmeyin☺️☺️ umarim en guzelleri olur hakkinizda

Ya antidepresan hakkında bi bilginiz var mı acaba..... 🥹çocuk ruh sağlığında benim de ilaç yazılmış ama kayıtlı ilaçlarda satın alınmış gözükmüyorum . Arkadaşınızın süreci nasıldı acaba rica etsem biraz ufak bilgi verebilir misiniz lütfennnnn

Merhaba,
Kurul mülakatından sonra sonucu olumsuz olup buna göre mail almış birileri oldu mu peki hiç bildiğiniz? Ben kurul mülakatında bahsettim antidepresanı fakat bu aşamada mı elenme sebebi oluyor yoksa buna sağlık aşamasında mı bakıyorlar anlayamadım.
Merhaba malesef bir bilgim yok o konuda bana sadece kurulda bilgilendirme gectiler eger varsa saglik asamasinda olumsuz sonuclanan adaylarimiz oldu eger oyle bir gecmisiniz varsa bilginiz olsun diye eğer antidepresan gecmisiniz varsa ve elinizde mevcut shgm onayli bir hastaneden raporunuz varsa kurulu gecerseniz sansinizi deneyin derim kesinlikle ama eğer yeni cikartacaksaniz bence iyice bir dusunun derim tekrarli ziyaret ve tekrarli ilac kullanimi ise olumsuz sonuclanma ihtimali yuksek malesef raporu o kadar para verip ustune birde bu durumla karsilasmak cok can sıkici olur cunku umarim guzel sonuclanir her seyiniz

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18412
Merhaba malesef bir bilgim yok o konuda bana sadece kurulda bilgilendirme gectiler eger varsa saglik asamasinda olumsuz sonuclanan adaylarimiz oldu eger oyle bir gecmisiniz varsa bilginiz olsun diye eğer antidepresan gecmisiniz varsa ve elinizde mevcut shgm onayli bir hastaneden raporunuz varsa kurulu gecerseniz sansinizi deneyin derim kesinlikle ama eğer yeni cikartacaksaniz bence iyice bir dusunun derim tekrarli ziyaret ve tekrarli ilac kullanimi ise olumsuz sonuclanma ihtimali yuksek malesef raporu o kadar para verip ustune birde bu durumla karsilasmak cok can sıkici olur cunku umarim guzel sonuclanir her seyiniz
Tekrarlı devam eden bişi yoksa şans var mı sizce tek bir seferlik ziyaretle giden bi yakınınız oldu mu sağlığa :(

Ya antidepresan hakkında bi bilginiz var mı acaba..... 🥹çocuk ruh sağlığında benim de ilaç yazılmış ama kayıtlı ilaçlarda satın alınmış gözükmüyorum . Arkadaşınızın süreci nasıldı acaba rica etsem biraz ufak bilgi verebilir misiniz lütfennnnn
Ay yanlis yonlendirmek veya hevesinizi kirmak istemem ama bizde sok olduk acikcasi pegasus thyye kiyasla her zaman daha esnek saglik acisindan diyorduk raporda bir sey cikmamasina ragmen uzerinden 6 7 sene gecmis olmasina ve tek bir ziyaret olmasina ragmen olumsuz mesaji geldi bizde cok anlayamadik acikcasi sadece olumsuz diye mesaj geldi raporda bir sorun yoktu olsaydi ek tetkik isterlerdi diye dusunuyoruz tek eleyebilecekleri sey oydu ve elediler
Tekrarlı devam eden bişi yoksa şans var mı sizce tek bir seferlik ziyaretle giden bi yakınınız oldu mu sağlığa :(
Ay yanlis yonlendirmek veya hevesinizi kirmak istemem ama bizde sok olduk acikcasi pegasus thyye kiyasla her zaman daha esnek saglik acisindan diyorduk raporda bir sey cikmamasina ragmen uzerinden 6 7 sene gecmis olmasina ve tek bir ziyaret olmasina ragmen olumsuz mesaji geldi bizde cok anlayamadik acikcasi sadece olumsuz diye mesaj geldi raporda bir sorun yoktu olsaydi ek tetkik isterlerdi diye dusunuyoruz tek eleyebilecekleri sey oydu ve elediler birazfikta sans isi ve doktorun insiyatifine kalmis gibi geldi cubku her iki sirkettende ilac kullanmis kisilerin saglik asamasinin olumlu sonuclandigi da cikiyor o yuzden umutsuzluga kapilmamak lazim pozitif dusunun hakkınızda guzeli neyse o olsun

Anladım... Raporum yok ve ilk kez rapor alacağım eğer kurul mülakatını geçtiysem. Açıkçası beni eleme ihtimalleri çok yüksek olduğu halde şansımı denemek istiyorum. Çünkü bu koşulda hiçbir Türk havayoluna giremeyeceğimi anlamış ve kullanma sebebi olarak ekstrem olayların göz önüne alınıp alınmadığını görmüş olacağım. Daha en başından maalesef benim için can sıkıcı ve adil olmadığını düşündüğüm şartlar var fakat elden bir şey gelmiyor. İlginiz için teşekkür ederim. Her şeyin gönlünüzce ilerlemesi dileğiyle 🙏

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18412
Ay yanlis yonlendirmek veya hevesinizi kirmak istemem ama bizde sok olduk acikcasi pegasus thyye kiyasla her zaman daha esnek saglik acisindan diyorduk raporda bir sey cikmamasina ragmen uzerinden 6 7 sene gecmis olmasina ve tek bir ziyaret olmasina ragmen olumsuz mesaji geldi bizde cok anlayamadik acikcasi sadece olumsuz diye mesaj geldi raporda bir sorun yoktu olsaydi ek tetkik isterlerdi diye dusunuyoruz tek eleyebilecekleri sey oydu ve elediler

Ay yanlis yonlendirmek veya hevesinizi kirmak istemem ama bizde sok olduk acikcasi pegasus thyye kiyasla her zaman daha esnek saglik acisindan diyorduk raporda bir sey cikmamasina ragmen uzerinden 6 7 sene gecmis olmasina ve tek bir ziyaret olmasina ragmen olumsuz mesaji geldi bizde cok anlayamadik acikcasi sadece olumsuz diye mesaj geldi raporda bir sorun yoktu olsaydi ek tetkik isterlerdi diye dusunuyoruz tek eleyebilecekleri sey oydu ve elediler birazfikta sans isi ve doktorun insiyatifine kalmis gibi geldi cubku her iki sirkettende ilac kullanmis kisilerin saglik asamasinin olumlu sonuclandigi da cikiyor o yuzden umutsuzluga kapilmamak lazim pozitif dusunun hakkınızda guzeli neyse o olsun
Çokkk teşekkür ederimm gerçekten çok açıklayıcı anlatıyosunuz 🩷 Ben de Thyden birden fazla tanıyla geçen kişiler okudum forumda ve kendi arkadaşım dahil(psikiyatri için) yani pegasus daha rahat derlerdi hep:( Çok üzülüyorum maalesef.... Sizin de dediğiniz gibi güzeli olur umarımmm çok sağ olun gerçekten 🥹

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.