Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben iki kez erteletme yapmak zorunda kaldım, hatta ilk davet ettiklerinde (9 Eylül) mail attım ama bana katılım durumunuzu “bir sonraki aşamaya katılmak istiyorum” şeklinde seçebilirsiniz yeni tarih ayarlanacaktır dediler. Öyle yaptım ve kilo probleminden ötürü elenmek istemediğim için ikinciyi daveti de (30 Eylül) erteletmek zorunda kaldım. Şuan bekliyorum 30 Eylül’den bu yana bir mail almadım. Yaklaşık 10 gündür durumumu anlatan mail atıyorum ama cevap alamadım ve mail atan bir çok kişi geri dönüş almamış. Peoplise sitesinde süreç bilgi kısmında “boy-kilo ölçümü tamamlandı” yazıyor yeşille, yani olumsuz değerlendirilmemişim. Ama sürece de katılmadım. Böyle yazması normal mi yoksa elenmiş miyimdir? Mülakata katılan bir arkadaşım, mülakat öncesi görevlilerim sınavda istersek erteleme yapabileceğimiz konusuna bilgi verdiğinden bahsetti. Ama 30 Eylül’de aldım en son maili. Acaba daha yeni sınav planlaması mı yapılmadı? Çünkü eğitim sınıfları kurmaya başladılar yoğunlar diye biliyorum.