Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru Tecrübesiz 2025

boes

Üye
5 Ağu 2025
12
3
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, ilk ilan yayınlandığında başvurumu tamamladım. %84 oranında doluluk mevcut. Dönüş alanlar bilgi verebilir mi? 2 ay oldu benden sonra başvuru yapanlara dönüşler başladı.

Merhaba aynı durumdayım. İlan açıldığı gibi başvurdum ve duydum ki grup grup çağırıyorlar ama uzun bir zaman oldu, hiç dönüş almadım.

Ben de henüz dönüş almadım. Ayrıca doluluk oranım yüksekken 60lara düştü sebebini anlamadım. Bazı yerler silinmiş tekrar doldurdum. Umarım herhangi bir dönüş yaparlar. 2 ay olacak.

benim doluluk oranı %94 bende ilan açıldığından beri beklemekteyim

Pegasus çok garip,oldukça nitelikli adayları daha hiç çağırmadan eliyorlar. Low budget bir firma sonuçta arkadaşlar 😁

Şahsi fikrim THY gibi 2. yabancı dil bilen veya 2 yıl hizmet sektörü olan adaylara öncelik veriyorlar.THY haziran ayında ilan vermesine rağmen hala açık alımlar.

arkadaşlar muhakkak arka planda mantıklı bir açıklaması vardır insanları hususi olarak bekletmekten hoşlancaklarını zannetmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.