Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Atesssa

Üye
17 Şub 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar,THY kabin memuru sürecine giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. erkek olarak yüzümde belli başlı ufak ufak sivilce sonrası gözenekler var ve kolumda 1 cm civarı yara izi. Bundan dolayı elenme ihtimalim nedir? pürüzsüz bir cilt mi istiyorlar acaba ?
+++ Görüntüleri yükleyemedim belki sonradan atabilirim.

Merhabalar,THY kabin memuru sürecine giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. erkek olarak yüzümde belli başlı ufak ufak sivilce sonrası gözenekler var ve kolumda 1 cm civarı yara izi. Bundan dolayı elenme ihtimalim nedir? pürüzsüz bir cilt mi istiyorlar acaba ?
+++ Görüntüleri yükleyemedim belki sonradan atabilirim.
Yara izi cok belli degilse elenmezsiniz

https://hizliresim.com/r8e183l şu an bunlara bakarak yorum yaparsanız
Yok hayir sorun olmaz. Ama yine de cilt esitleyici kullanabilirsiniz ya da fondöten. Gunu kurtarmis olursunuz. Cogu kisi oyle yapıyor. Ama ben bunun sorun olacagini sanmiyorum. Bir de su an alimlar durmadi mi?

Yok hayir sorun olmaz. Ama yine de cilt esitleyici kullanabilirsiniz ya da fondöten. Gunu kurtarmis olursunuz. Cogu kisi oyle yapıyor. Ama ben bunun sorun olacagini sanmiyorum. Bir de su an alimlar durmadi mi?
Teşekkürler ilginiz için. Şu an sürece dahil değilim ben zaten ilerideki alımlar için sordum .

Cilt sorunu olan pek çok kabin memuru var nadiren unfit to fly olacak seviyeye geliyor çoğu kişi bunun için dermatolojik birkaç uygulama ile devam edebiliyor uçuşlarına
Yani groomingte sorun olacak seviyede değil ama thy kesinlikle dövmeyi kabul etmek istemiyor görünmese bile o yüzden sildirmeniz doğru olacaktır ilk aşamalarda olduğundan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.