Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
19 Ara 2025
35
7
5
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Arkadaşlar merhaba,

Malum haziranın ortasına geldik. Geçen sene 16 haziranda yedekler çağrılmaya başlanmıştı. Alımlar hakkında bilgisi, duyumu olan var mı? Konuyu güncel tutmak adına başlık açıyorum. Konuşalım, dertleşelim, fikir alışverişi yapalım:) Benim gibi her sabah foruma giren arkadaşlar olduğunu biliyorum. Hepimize canı gönülden sabır diliyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Malum haziranın ortasına geldik. Geçen sene 16 haziranda yedekler çağrılmaya başlanmıştı. Alımlar hakkında bilgisi, duyumu olan var mı? Konuyu güncel tutmak adına başlık açıyorum. Konuşalım, dertleşelim, fikir alışverişi yapalım:) Benim gibi her sabah foruma giren arkadaşlar olduğunu biliyorum. Hepimize canı gönülden sabır diliyorum.
Şimdililik bu sezon olacağına inancım kalmadı şahsen ama yedekleri mutlaka bu sene çağıracaklar diyede düşünüyorum murat şeker büyüme konusunda her zaman olumlu konuşuyor röportajlarda 27 için güçlü bir sene olacak vs demişti yine röportajda çünkü çoğu uçak teslimatı gelecek seneye kaymış yani 3-4 çeyreklerde çağrı olması ihtimali çok yüksek

• Like
Tepkiler: oylesineiste1
Arkadaşlar merhaba,

Hava sosyal medyadan röportajlarını bulup okuyabilirsiniz orda kendinizce çıkarımlar yapmanız mümkün ya da diğer güvenilir havacılık haber sitelerinden bakabilirsiniz

• Like
Tepkiler: oylesineiste1
Hava sosyal medyadan röportajlarını bulup okuyabilirsiniz orda kendinizce çıkarımlar yapmanız mümkün ya da diğer güvenilir havacılık haber sitelerinden bakabilirsiniz
Süreci yakından takip ediyorum zaten belki başka duyum alan olmuştur diye merak ettim

Şimdililik bu sezon olacağına inancım kalmadı şahsen ama yedekleri mutlaka bu sene çağıracaklar diyede düşünüyorum murat şeker büyüme konusunda her zaman olumlu konuşuyor röportajlarda 27 için güçlü bir sene olacak vs demişti yine röportajda çünkü çoğu uçak teslimatı gelecek seneye kaymış yani 3-4 çeyreklerde çağrı olması ihtimali çok yüksek
Yedekleri bence de bu sene çağıracaklar. En geç eylül diye manifestliyorum :) Siz de yedeklerde miydiniz? Sık görüyorum isminizi forumda

• Like
Tepkiler: kittycatlover
Bugün yarın haber gelse keşke de yolumuzu ona göre çizebilsek..
şu savaş artık kesin olarak bitip anlaşma imzalansa her şey çok daha çabuk netleşecek de bitmiyor bir türlü :/

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.