Pozisyon veya İlan Adı
Etihad Havayolları
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selam arkadaşlar, dün Etihad Havayolları'na kabin memuru alımı için başvurdum ve bana whatsapptan self-pased video interwiev linki yolladılar. Bu şekilde sürece dahil olanlar oldu mu aranızda? Bana kaç gün içinde soruları cevaplamam gerektiği ile ilgili bilgi verilmedi. Nasıl sorularla karşılaşacağımı da bilmiyorum. Bilgisi olanlar bizlerle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

SrFly

Üye
30 Ağu 2025
8
8
0
Meslek
Kabin
Selam arkadaşlar, dün Etihad Havayolları'na kabin memuru alımı için başvurdum ve bana whatsapptan self-pased video interwiev linki yolladılar. Bu şekilde sürece dahil olanlar oldu mu aranızda? Bana kaç gün içinde soruları cevaplamam gerektiği ile ilgili bilgi verilmedi. Nasıl sorularla karşılaşacağımı da bilmiyorum. Bilgisi olanlar bizlerle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
(Not: başlık seçimi olarak sadece pegasus vardı.)
Mail sayfasının sonuna geldiğinize emin olun çünkü orada belirtiliyor, 3 veya 7 gün diye hatırlıyorum

Mail sayfasının sonuna geldiğinize emin olun çünkü orada belirtiliyor, 3 veya 7 gün diye hatırlıyorum
Haklısınız, maili görmemiştim sadece ******** mesajını gördüm.
We’re excited to invite you to complete your video interview, which is a key step in our selection process. This is your opportunity to bring your application to life beyond the CV, and help us get to know the person behind the profile.

What you'll need:

• 60 minutes of focused time
  • A quiet, well lit space
  • A stable device with camera, microphone and internet connection
Interview Tips:

• Dress as you would for an in-person interview
  • Choose a distraction-free, well lit space
  • Set your device on a steady surface
  • Review setup and instructions carefully. Practice questions are available
  • Be yourself. This is your moment to shine
This interview offers the flexibility to record at a time that suits you best. It’s your chance to share your skills, experiences, and personality in your own words. Every candidate is assessed fairly, with the same structured and consistent process.
Böyle bir yazı gelmiş. 1 saat ayırmam söyleniyor. Neler sorulacak acaba?

• Like
Tepkiler: hostbey35
Haklısınız, maili görmemiştim sadece ******** mesajını gördüm.
We’re excited to invite you to complete your video interview, which is a key step in our selection process. This is your opportunity to bring your application to life beyond the CV, and help us get to know the person behind the profile.

What you'll need:

• 60 minutes of focused time
  • A quiet, well lit space
  • A stable device with camera, microphone and internet connection
Interview Tips:

• Dress as you would for an in-person interview
  • Choose a distraction-free, well lit space
  • Set your device on a steady surface
  • Review setup and instructions carefully. Practice questions are available
  • Be yourself. This is your moment to shine
This interview offers the flexibility to record at a time that suits you best. It’s your chance to share your skills, experiences, and personality in your own words. Every candidate is assessed fairly, with the same structured and consistent process.
Böyle bir yazı gelmiş. 1 saat ayırmam söyleniyor. Neler sorulacak acaba?
4 tane görüntülü ve sesli cevaplamanız gereken soru var forumda aratırsanız soruları bulabilirsiniz geri kalanda bir durum veriyo ve hangi cevap size daha yakın ve uzak olduğunu seçiyorsunuz ve kişilik envanteri gibi devam ediyor

• Like
Tepkiler: SrFly ve gunes
ne gibi sorular vardı
Ben 2 Kasımda gönderdim videoları o yüzden soruların hepsini tam olarak hatırlayamamakla birlikle genel olarak kişilik ve deneyim ile ilgili sorular vardı. Birisi “Yabancı bir ülkede daha önce yaşadınız mı? Yaşadıysanız ülkeye nasıl adapte oldunuz ve ailenizden uzak kalabilmeye nasıl alıştınız?” tarzında bir soruydu, bunda erasmus deneyimimden bahsetmiştim. Ayrıca stresli yolcularla ilgili roleplay sorusu vardı diye hatırlıyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Ben 2 Kasımda gönderdim videoları o yüzden soruların hepsini tam olarak hatırlayamamakla birlikle genel olarak kişilik ve deneyim ile ilgili sorular vardı. Birisi “Yabancı bir ülkede daha önce yaşadınız mı? Yaşadıysanız ülkeye nasıl adapte oldunuz ve ailenizden uzak kalabilmeye nasıl alıştınız?” tarzında bir soruydu, bunda erasmus deneyimimden bahsetmiştim. Ayrıca stresli yolcularla ilgili roleplay sorusu vardı diye hatırlıyorum.
sonraki aşama nasıl oluyori?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.