Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
140
36
5
Meslek
Kabin
Dün birçok açıklama yapıldı ama hala km için net bir açıklama yok Pilot alımlarının olmayacağı söylendi sizce km içinde aynı durum söz konusu mu?

İstihdam korunacak arkadaşlar, yüz kere dendi bu. Demek ki yakın zamanda alım olmayacak, marttan beri belli bu.

Alım açılmasada yedeklerin çağırılma ihtimali var boşuna yedek almadılar heralde alıcaklarını alıp kapatabilirlerdi

• Like
Tepkiler: Sezer17
Alım açılmasada yedeklerin çağırılma ihtimali var boşuna yedek almadılar heralde alıcaklarını alıp kapatabilirlerdi
Bence de sitede yedeklere dahi alınmayıp moral bozmaya çalışan çok insan olduğunu düşünüyorum. Tgs ve Pegasus yedeklerini çağırıyor. Thy pandemide bile yedeklerini aldı. Sabır diyorum benim gibi bütün yedek kardeşlerime😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.