Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
14 Tem 2026
2
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar 185 boyunda bir erkek bu iş için kaç kilo olmalı en düşük en en yüksek olarak belirtebilirsiniz
Bir tane kabin memuru görmüştüm sosyal medyada 175 ve 56 kilo,sizce bu çok düşük değilmi yoksa olabilen bir şey mi

Arkadaşlar 185 boyunda bir erkek bu iş için kaç kilo olmalı en düşük en en yüksek olarak belirtebilirsiniz
Bir tane kabin memuru görmüştüm sosyal medyada 175 ve 56 kilo,sizce bu çok düşük değilmi yoksa olabilen bir şey mi
Sizin en az 64 en fazla 90 kilo olmanız lazım
175 olan kişi de en az 57 en fazla 80 olabilir. Bir tablo var bununla ilgili İnternete yazınca çıkıyor

Sizin en az 64 en fazla 90 kilo olmanız lazım
175 olan kişi de en az 57 en fazla 80 olabilir. Bir tablo var bununla ilgili İnternete yazınca çıkıyor
peki bu bütün havayolu şirkletleri için geçerli standart bişeymi yoksa firmadan firmaya değişirmi.
ben 70 kiloyum sizce alınır mıyım

peki bu bütün havayolu şirkletleri için geçerli standart bişeymi yoksa firmadan firmaya değişirmi.
ben 70 kiloyum sizce alınır mıyım
Her şirket vücut kitle indeksi sınırları içinde olmamızı istiyor belki çok az fark edebilir şirketlere göre ama sizin kilonuz uygun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.