Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
89
19
5
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Yurt dışında proje buldum başvurmak istiyorum ama haber gelir mi acaba gidersem de projeye bırakıp gelemem maalesef Sizce başvurmalı mıyım beklemekten çok sıkıldım hiçbir şey yapamıyorum

Yurt dışında proje buldum başvurmak istiyorum ama haber gelir mi acaba gidersem de projeye bırakıp gelemem maalesef Sizce başvurmalı mıyım beklemekten çok sıkıldım hiçbir şey ya

Yurt dışında proje buldum başvurmak istiyorum ama haber gelir mi acaba gidersem de projeye bırakıp gelemem maalesef Sizce başvurmalı mıyım beklemekten çok sıkıldım hiçbir şey yapamıyorum
siz yedektemisiniz

Bu ancak sizin verebileceğiniz bir karar ama sonuçta yedeklere çağrı ya da alımla ilgili ben güncel olumlu bir şey duymadım henüz, bir haber sitesinde 616 kabin memuru planı yazılmıştı bu sene için İK müdürünün yaptığı sunumda o da doğrulanmış bir rakam değil henüz resmi olarak olursa hepimize sürpriz olucak (not: ben de yedekteyim) hakkınızda hayırlısı olsun

İsterseniz projenin son başvuru tarihine dek bekleyin eger önünüzde süre varsa

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.