Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ecem123

Üye
19 Ağu 2025
17
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar bu sene herhangi bir firmada thy ajet veya Pegasus yeni bir ilan açılır mı kabin memurluğu alımı için

Merhaba, net bir bilgi maalesef bulamadım ancak normalde sezon yoğunluğu olan yaz başı ve yaz sonu dönemlerinde ilan gelmediği için açılacağını düşünmüyorum. PGS hakim değilim ama THY için yılbaşında büyük bir alım olacağını düşünüyorum. Filo genişliyor ve yeni rotalar ekleniyor. Ayrıca AirAnka İstanbul base oluşturmaya yönelik genel alım ilanı açtı, ilgilenirseniz kariyernet üzerinden bakabilirsiniz.

air anka ist base açmıyor o 2-3 ayda bir yenilenen havuz ilan ki genelde tes sertifikalı ve ikinci bir dili olan adaylara yönelik diğer şirketlerle ilgili bir gelişme yok

air anka ist base açmıyor o 2-3 ayda bir yenilenen havuz ilan ki genelde tes sertifikalı ve ikinci bir dili olan adaylara yönelik diğer şirketlerle ilgili bir gelişme yok
Ben ist base duymuştum birinden. Yanlış anlamışım demek ki. Düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.