Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Rica ederim, arada girip okuyorum arkadaslarin ne yazdiklarini. Bu arada bende 2. yabanci dil basvurusunda bulundum, tarihler su sekilde oldu :
18/08 - Online Sinav
28/08 - Goruntulu sinav
Sizin de ayni mi acaba ?
Sonraki asamalar icinde bilgilendirebiliriz birbirimizi belki
Merhaba sınav zorluğu ve içeriği nasıldı

merhaba herkese. 2.yabanci dil bilen kabin memurluguna basvurmustum. bugun video bazli yetkinlik degerlendirmesi icin memnuniyet anketi geldi ama sinavi gectim mi gecmedim mi herhangi bir donus almadim. olumlu ya da olumsuz mail alan var midir acaba?
Merhaba sınavınız nasıl geçti, ne gibi sorular vardı, sizce ne seviyede soruyorlar bende ispanyolcadan gircem, teşekkürler

Onay maili aldım, istenilen tüm belgeleri 14 Eylül’e kadar yüklemem istendi.
Ancak hala YÖK mezuniyet denklik belgem gelmedi, bu yüzden benim için süreç artık tamamlanmamış olarak görünecektir.
Size şimdiden başarılar dilerim.

@dnzbuse @adam123

@yeniyim
Merhabalar, rica etsem bu alttaki iki sorumuza cevap verebilir misiniz lutfen ?
1) Görüntülü video onay maili geldikten sonra, belirlenen tarihe kadar belgeleri eksik yüklersek, eksik belgeleri tamamlamak için tanınan ek süre var mi, varsa, nedir ?

2) 2. yabancı dil sınavı online olarak mı gerçekleştiriliyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.