Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

shinyky

Üye
5 Eyl 2025
8
0
0
Meslek
Kabin
merhaba herkese. 2.yabanci dil bilen kabin memurluguna basvurmustum. bugun video bazli yetkinlik degerlendirmesi icin memnuniyet anketi geldi ama sinavi gectim mi gecmedim mi herhangi bir donus almadim. olumlu ya da olumsuz mail alan var midir acaba?

Merhabalar,
Banada 2 saat once bu ayni anket maili geldi. Sonuclar genelde 4 hafta icerisinde belli oluyor diye bir yazi okumustum forumlardan bir tanesinde.

Rica ederim, arada girip okuyorum arkadaslarin ne yazdiklarini. Bu arada bende 2. yabanci dil basvurusunda bulundum, tarihler su sekilde oldu :
18/08 - Online Sinav
28/08 - Goruntulu sinav
Sizin de ayni mi acaba ?
Sonraki asamalar icinde bilgilendirebiliriz birbirimizi belki

• Like
Tepkiler: Massimo4598
Rica ederim, arada girip okuyorum arkadaslarin ne yazdiklarini. Bu arada bende 2. yabanci dil basvurusunda bulundum, tarihler su sekilde oldu :
18/08 - Online Sinav
28/08 - Goruntulu sinav
Sizin de ayni mi acaba ?
Bana da bugün anket maili geldi. Beklemedeyiz.

19/08- Online Sınav
28/08 Görüntülü Sınav.

18/08 - Online Sinav
28/08 - Goruntulu sinav
Sizin de ayni mi acaba ?
evet tarihler bende de ayni

Olumlu olumsuz sonuçlar, anket mailinden bir hafta sonra veya içinde gelecek arkadaşlar. 4 hafta diye bir şey yok.

• Like
Tepkiler: adam123
18/08 - Online Sinav
28/08 - Goruntulu sinav
Sizin de ayni mi acaba ?
Merhaba sınavınız nasıl geçti, ne gibi sorular vardı, sizce ne seviyede soruyorlar bende ispanyolcadan gircem, teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.