Pozisyon veya İlan Adı
Türk Hava Yolları Kabin Memurluğu

Flyyyy

Üye
17 Ağu 2025
4
3
0
Meslek
Kabin
Kabin memurluğu sağlık muayenesi için mail bekliyorum. Ama bende varis var bu sağlık muayenesi için problem olur mu? Bilginiz var mı

Geçmişte tanı konulan, tedavi olanlar dahil olmak üzere kalp hastalığı tanısı (Doğuştan kalp anomalisi olanlar, tüm ritm bozuklukları, kalp kapak hastalıkları, tansiyon düşüklüğü, tansiyon yüksekliği, kalp damar hastalıkları, varis ve diğer kalp hastalıkları) olan tüm adayların işe girişi uygun değildir.

• Like
Tepkiler: gunes
Ön değerlendirmeye girdim ek tetkik istedi onları ilettim cevap bekliyorum. Benim ileri derecede varisim yoktu ama 5 yıl önce böyle bir tanım vardı üstünden çok zaman geçtiği için şimdiki durumu görmek istedi

• Like
Tepkiler: Roselumos
Geçmişte tanı konulan, tedavi olanlar dahil olmak üzere kalp hastalığı tanısı (Doğuştan kalp anomalisi olanlar, tüm ritm bozuklukları, kalp kapak hastalıkları, tansiyon düşüklüğü, tansiyon yüksekliği, kalp damar hastalıkları, varis ve diğer kalp hastalıkları) olan tüm adayların işe girişi uygun değildir.
Merhaba ön değerlendirmede nabzım yüksek çıktığı için benden taşikardi şüphesiyle ek tetkik istendi.(enabızımda böyle bir tanı vs. yok). Raporu aldım ve hiçbir sorun çıkmadı doktor ciddi bir şey olmadığını %1in altında olduğunu not olarak da düşmüş. Şuan mail bekliyorum raporum temiz çıkmasına rağmen yinede olumsuz olma gibi bir durum olur mu

Ön değerlendirmeye girdim ek tetkik istedi onları ilettim cevap bekliyorum. Benim ileri derecede varisim yoktu ama 5 yıl önce böyle bir tanım vardı üstünden çok zaman geçtiği için şimdiki durumu görmek istedi
Öncellikle çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için günlerdir çok stresliyim Yani benim de 7 yıl önce kronik venöz yetmezlik tanısı var röntgen bile çekmeden vermiş sadece tanı görünürde bir bacağımda çok az yeşil bir damar var yani küçük oda peki ön sağlık ve sağlık raporu aynı gün mü oluyor ve tektiki de aynı gün mü verdiniz hangi gün ön sağlığa gittiniz bunlarıda yazarsanız çok sevinirim

Öncellikle çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için günlerdir çok stresliyim Yani benim de 7 yıl önce kronik venöz yetmezlik tanısı var röntgen bile çekmeden vermiş sadece tanı görünürde bir bacağımda çok az yeşil bir damar var yani küçük oda peki ön sağlık ve sağlık raporu aynı gün mü oluyor ve tektiki de aynı gün mü verdiniz hangi gün ön sağlığa gittiniz bunlarıda yazarsanız çok sevinirim

Tanıyı ön sağlık beyanına yazdınız mı
Ben ön sağlık formuna yazdım. Tetkiti aynı gün veremedim çünkü yetişmedi diğer gün teslim ettim sağlık raporu olarak kast ettiğin şey herhalde son aşama ön sağlık aşamasını geçersen öyle hastanede onu yaptırabiliyorsun. Ama sana tavsiyem eğer varisle ilgili ya da herhangi bir hastalığınla ilgili bir belgen varsa onu yanında götürmen çünkü orada ona da bakmak istiyor.

• Like
Tepkiler: Roselumos

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.